連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
自欺欺人 咪又係手多開返黎睇
然後好嬲好嬲
玩單機仲好意思po出黎
咁你仲唔躝返出去睇書?
嘥時間cap圖打字話比人知自己識block人,不如用啲時間睇多幾頁書好過啦
但你忍唔住返嚟吠 咁你仲算唔算正常
佢個留言曲線引證咗而家90%嘅人都已經清醒,唔再受八婆風向擺佈
睇完
我撐serco你們可以打我了
我同你見到嘅都係一樣

Copy from 隔嚟post

有晒證據話佢報漏稅 遲過法定時間出糧 扣咗員工糧但冇供mpf
幾句疏忽不完善絕非存心就輕輕帶過
你做得老細就要負返你作為老細嘅法律責任㗎啦
你可以唔包容員工嘅不足
同樣地員工都唔係奉旨體諒你嘅難處
打份工為出糧講到同你有親咁

仲有幾點佢一路唔敢提
要人連坐法離職
有事overreact屌完人一鑊 最尾發現自己柒咗 一句哎呀原來係我誤會咗唔好意思啊不過我都係太緊張公司先會咁嘅啫你千祈唔好放喺心
干涉同事私生活 ig post話返工好攰唔想星期一又走去屌人話對公司形象唔好

好啦上面嗰啲位最多都話佢係閪老細 唔好計啲私怨
貨不對辦QC差
退款換貨諸多阻撓
仲要唔係退現金係退購物金
逼你喺佢度繼續消費
呢間根本就黑店嚟
好似係你主人吉清過去挑機喎
人哋成個post都講緊serco黑店呃錢
係喎
你話你成個衣櫃都係serco嘅衫
幾時俾啲圖睇吓啊?
人哋苦主有圖有真相
你呢?
你以為大大隻字就okay
連坐法serco未解釋唔知 有機會佢知hy同個人有分析
另外你唔話hy大大聲聽歌 我夠話佢干預事務嘛
hy 明知s有follow佢ig 點解唔block左佢post?
定係分明要s睇到佢無心返工 咁s梗係有責任了解點解佢唔開心
不如你話我知你知老細FOLLOW你IG 你IG日日話返工唔開心會點
真係妹仔大過主人婆 第個老細扔封解僱你比你啦
係因為佢對HY有感情 先咁 但咪錯晒
佢男人黎 點樣成個衣櫃都係serco嘅衫
人地過去挑機就抵唔住頸要覆人?
同Hy見到屎抵唔住頸走去執事後又發難有咩分別
我唔係苦主,點解我要貼圖?你個腦有問題呀?
開到17 依加風向吹緊咩風
而家要針對D花生友係男定女
又關咩事
唔係成個,係大半個啫
佢地block左我又要開黎睇
十足十佢地主人HY咁
執完屎又唔抵得
呀 唔係 佢無份執
但講到自己有份執咁
要夠高瘦先著得好睇
成班被害妄想症
我朋友15x 4x kg,但著得好好睇,主要係睇比例。
Ching 係咪set左 bot
連登唔用得bot的,會被ban
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞