連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
笑死
Google acc share出嚟嘅嘢
Del share list時你無特別copy咗就會睇唔到係好正常喎
取消share就會消失
要睇個file本身holder個名係邊個先定奪到
我唔係hy同事我評論唔到,但如果發生你口中既事,都係個別事件,應該針對返當事人而唔係全體人因一次半次而受罰(無記錯有新聞都唔受理?),但好明顯好多政策係好唔合理,例如構思取消SL變瑜珈堂,呢間公司貪唔貪錢我唔知,畢竟個價mark得咁高,但好識做marketing 就一定,所以個筆錢捐出去個用意得佢地先知
咁唔好話人屈佢先
初頭話人屈佢DEL野
然後比人踢爆就話其實係DEL自己野
咁佢係咪有DEL野呀
有DEL野點會係屈呀

針對返當時人都會產生唔公平事件
劃一咁既處理就冇咁大影響(可能)
其實我覺得玩搞珠幾fun因為我公司team都好興做錯野就自費買爆個零食櫃自己team既人都好接受
不過當然自己team以外既人未必受啦

老實講 做得生意 形象工程實有既
莫講話公司行政 做人話冇黑暗面既話講你都唔信啦

當然事實係點係佢地先知 所以憑感覺覺得S又未至於壞到咁 而H又顯得太過小家走左都要翻咁多舊帳 我就做唔到佢咁有行動性既追擊不如諗下佢既目的係為左乜

衰d講佢 做佢朋友/條仔 反左面會唔會冚家產
又點呀?男人老狗嚟趁墟,講埋啲無關痛癢嘅無聊野,成個茶水間八婆見人講是非又講埋一份驚死蝕底咁
仲畫乜鬼

梗係上嚟食花生
好唔好食
推慢咗咁多都好難熱門
唔同公司唔同做法,你間公司買零食其實幾好,同前面幾個post遲到請食飯差唔多,睇出發點係for fun定係真係罰,如果係for fun會唔會加埋ot錢攪錢好d呢

Hy其實後面仲有一堆舊同事現職同事,仲未計qc哈哈鏡問題呢堆核心問題,對於我嚟講ss係幫唔落。

仲有就係退貨退購物金,我買開大型online shop都唔會咁,好多mistake唔應該係唔小心/唔知而犯
小正
好撚正
我見佢話遲出糧 睇screenshot時間 出糧拖咗成個月 MPF又冇供 唔知真假 但都幾顛
好撚柒 又一個衝出黎想紅
好正 講得好中
講哂WHATEVER又懶豁達咁
Lm
真係靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞