2022 NBA CHAMPION (3)金州勇士球迷討論區 (113) Golden State Warriors

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
cup cake 又出黎柒 打輸波就搵東西部第一轉隊
樓上仲有賤種偽勇講咩kd clutch 3
有幾撚cultch? 2:0領先射入一粒三分
唔入2:1就會比猗狗4:2反勝?

更加唔好講乜撚火箭
冇kd勇對火箭勝率遠高過有kd
kd傷左 curry帶隊即刻打返傳切 直落兩場送火箭歸西

kd淨係識要波單打 拖慢球隊節奏 破壞球隊進攻體系
好多時 勇士三節就可以打完既波 因為kd先要打到最後幾球 然後條友射入一兩球
即刻又封神 又有成班偽勇 真kdfans幫佢雪雪聲含撚
ben閪
https://youtu.be/HKpuSvi2wWI
偽勇迷=中間條女 博命幫kd含撚
oneal等真勇迷= kd同 d Scott 一樣 只係將curry創造的空位射入 就算入 六七球 都冇人會去mark佢

除左barnes 聯盟邊個小前鋒射唔入空位三分
https://twitter.com/fchwpo/status/1542549499331198984?s=21&t=q07hoUCkQNxa9d0_TGc_iQ
有冇偽勇 kdfans 出黎兜
點解連jaylen brown都話廢鳩做錯事

但佢地仲話廢鳩冇錯 kd好勁 curry冇kd早他媽完蛋了
佢喺trade me之前先出咗個ig post話好期待
始終出面都知離開咗勇士體系唔多唔少都會打啲折扣
趙岸池食咗藥未呀on9
KI 同 KD又話一齊組隊,而家未達目標又話要trade me,網隊真係好慘

佢兩個係好勁嘅得分手。。只係好勁得分手,完全唔係做leader嘅料
上年有位巴打話抵用過looney 既portis 49m/4 續左鹿

咁looney 值幾多
咖喱今年攞冠 kd坐唔住啦
JTA應該去湖人
祝福佢
藍領底全部10m以上嘅價
Looney應該都係呢個range
有波打去邊都支持
湖人真係專執勇啲棄將
條友以前只視占為敵
而家視埋Curry為敵
佢咁樣叫Trade me其實已經間接承認咗以自己為核心建隊champ唔到
KI Nash Harden全部都係佢自己搵返嚟, 搞到今時今日咁佢都有好大責任
仲要去腸痴波叔條賤種Loser, 佢今鋪真係豁出去要攞冠
有個鼻屎魔我勇冇棄

自願加入

希望續到Lonney GP2 簽唔到其他人都無所謂
對勇士講冇消息就係最好嘅消息
Looney GP2 OPJ 應該聽緊報價
其他隊都咁快手
會唔會被搶哂一個都留唔到
Loon 應該ok
GP2同OPJ就難講
唔係爆閘嗰下簽即係其他隊嘅報價冇高到離譜跟唔到嘅程度
拖得越耐有cap嘅隊越少, 有利勇士match
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞