2022 NBA CHAMPION (3)金州勇士球迷討論區 (113) Golden State Warriors

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Nba eu
我人在英國
eu個價好似貴d
我又唔多覺
同意,個人估計勇應該最多出20M 左右績pool

一來稅太貴比唔起,3 老重加緊人工嫁。

二來poo 嚴重攻強守弱,出面未必打得咁好。
基本上普通主客唔使急買 唔使追 幾年先可能微調一次
續poole都係預佢會再成長 不過有幾高真係唔知 所以越遲續佢表演越好就越貴

我對poole仔有信心唔會跌會再進步 但是我估應該都係去到all star level咁
依家勇就好似遊戲王黑暗大法師咁冇咁part都唔掂
Yes
我都覺
同我6年前件adidas 藍色差唔多
不過嗰件洗到爛字
就順便買過件
冇波睇嘅日子好難過
7月2定3就有

難頂在連新聞都冇消息
假新聞就一大堆
Kai Sotto簽 Summer League?

Jessup summer league 打? 簽淨低個 Two-way contract?

一大堆唔知邊個想拎幾多人工嘅新聞

Free agent 0消息

新仔練波未?
古仔去打世界盃
2揀1 一定係揀見頂啦
期望Poole可以完美替代到Curry根本不切實際,Curry 頭2-3年已經好勁,相反Poole playoff見到佢抗壓唔得除時可能見左頂添
手感唔傷以而家個態應該仲可以prime多兩三年
不過poole用嚟頂regular二陣打到motion真係好完美
我諗管理層都會續曬兩個 寧願放gp opj專心養新囝
有無人知波衫d字邊邊位開始甩應該點算好
poole 有抗壓力問題?

第一輪打金塊,大爆發
第二輪打熊,的確係技術唔夠加比jjj 收皮,但係有幾多球員對住常規賽第一blocker 會keep到,唯一答案就係30

第三輪唔錯啦

finals 後備帶隊頭幾場係唔適應強度/真係壓力,但之後表現有回穩,game 6 甚至有小 poole party

poole有球/無球切換,短時間爆分能力都係非常值錢...係新時代勇既二當家人選...

後年係先決定一刻,睇下今年打成點再算啦,反正你點都要續poole,先有後續交易既可能性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞