2022 NBA CHAMPION (3)金州勇士球迷討論區 (113) Golden State Warriors

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
冇,你睇吓網同猢
大陽真係7到爆
食左cp3 4年1.2億嘅約
要養到佢40歲
反而無錢比Ayton
然後cp3叫Ayton 減薪
實現cp3(老版)+Kobe(自稱徒弟)一齊打波嘅願景
咁佢就係睇唔過眼班老野淨係講炒作野咪想講返籃球相關既野
條賤種死攬住個球權, 當人工兵咁使, 堂堂狀元連Max都冇俾我都走啦
乖乖轉型做Kidd咁嘅副手可能已經champ咗, 冇料又唔認老扮晒大佬抵佢一世冇冠
大把人質疑呢個決定, 不過今季champ咗就算之後冇冠都已經成功咗
今年有版你睇啦 好多page又好 勇迷又好suggest勇用新仔trade件內線返黎
結果唔洗trade都champ到 trade到真係唔一定包champ到 除非你整到件肥仔返黎

trade完唔係包升級既話根本on9 我贊成繼續用呢個模式run落去 練到啲新仔頂到啲role player既位
其實唔係要勁中鋒入playoff carry
只係想求其簽個中鋒頂下常規賽啲時間季中looney overload 要opj見頂 打4 5號 成隊波比人強姦咁

落到季後賽work甚至champ到 係成隊燃燒生命去搶進攻板 box out 籃板先冇輸咁多

但regular唔可以燃燒生命咁打

所以出年一定要後備中鋒 老底都要 wiseman傷半月板抖左季半 難保佢出年可以健康出哂 一陣要見頂果啲頂大隻佬 唔傷都消耗左大半
手洗加著左10次內就收起了
此外,關於維金斯與其他小前鋒的比較,老實說,不同的角色定位很難讓不同球員相互比較,但有一點,維金斯在今年總決賽的表現說明他絕對是聯盟頂尖的小前鋒之一,維金斯在總決賽第四節的投籃命中率為61.1%,其中,在關鍵時刻的發揮裡(比賽最後五分鐘內雙方差距差不到五分),維金斯的投籃命中率提升到100%,在總決賽過去的歷史裡也是非常亮眼的存在。

關鍵頂
原來PBJ依個簡稱係美國通常被當做Peanut butter and jelly sandwich
dum咗落洗衣機到洗?
其實勇士STORE出D 野DESIGN都係麻麻地, 去JACK AND JONES買好睇好多...
100%但最後關頭好似冇點見個波喺佢手
一早要改 自家育成都要俾咁多Tax
抵佢一世冇冠
cp3叫ayton減薪呢單有無source睇下
預左走opj ,留b 查...
悶到爆既休賽期,ff 都無得ff
比娘親偷左一次去洗衣機洗
我次次都係機洗
當簽咗三個二年級lottery
可能有啲老將底薪加盟呢
留埋iggy可能得返一個位.第15人可能空住先
勇作風15人多數會簽2 way iggy就退休好啲或者轉做助教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞