2022 NBA CHAMPION (3)金州勇士球迷討論區 (113) Golden State Warriors

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
好似話唞三個月, 佢同PBJ應該都係謹慎養傷
張伯倫有眼光
俾少幾百萬
剩餘人工可攤分開幾年出
咁可以多啲cap操作
垃圾FOJ 18騎 4:3 rookie tatum
curry 4:2 今年全盛塞
已經唔需要再晒口水討論兩個邊個勁
戰績說明一切
你呢件失敗主義撚 又走岀黎
你望下18騎占有咩隊友先
收皮啦 打單核vitor oladipo 都要打7場係到怪隊友
太監肉撚酸
今年curry又有咩隊友呀 仲要打隊勁好多的塞
太你老母監最憎占屎
不過有啲嘢要公道
俾18騎班友Curry拎唔拎到冠先
唔會打溜馬都要打7場
仲有咩值得討論?
CURRY>FOJ
第7場仲要勁黑 頭兩節d雞睇到黑人問號
佢返騎養傷
你都on撚9
18成個東岸有邊隊陣容好過猗呀?
打冇ki既幼年塞都差d輸

今年lbj陣容夠好未呀?
playin都冇得打呀on9仔
含撚啦
退化Love IT Wade Rose叫靚
你盲反都有個譜
Sorry 原來Wade Rose PO前已waive
你分清楚係同佢一隊先退化係因定係果先啦死太監
rose crowder 再轉隊即刻打返起

你答左先啦
果陣東岸有邊隊陣容好過猗?

今年一定又係成隊湖退化晒先入唔到play in啦?
趕緊當年占同Curry邊個勁啲
唔係今年
講左幾多次最憎占
太你老母監
#804咪答左你囉
係d死太監最鐘意組完隊就賴隊友咋麻
又打交
我查返當年騎PO主力係占,Love ,Hill,JR
用呢個陣4:3年青塞同今年勇4:2塞
證明今年Curry>當年占我覺得有爭議
我講部分原因係因為勇令聯盟變大換防時代,15-16前後nba打法幾唔同下

唔係discredit 73勇,事實冇kd勇打側翼強嘅隊係會難打,對騎對箭係會有得打但唔係贏硬

73勇絕對係歷史級球隊但唔係最dominant個幾隊,
即係73勇放邊年係爭冠級,但唔係必然奪冠
有kd勇(特別16-17)覺得係歷史top3,放邊年都係理所當然奪冠

我覺得話用kd換個正常小前鋒都夠打係underrate kd對球隊帶嚟嘅質變

老實講okc kd邊個唔吹奏,佢係okc巔峰都係奪冠級但當時佢唔係最強version kd令kd組織防守能力進步係嚟佢嚟勇之後,上年irving harden傷後,帶隊打完全體鹿打成咁已經唔會質疑kd實力,球員係會進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞