2022 NBA CHAMPION (3)金州勇士球迷討論區 (113) Golden State Warriors

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
好似話galinaari會買斷
底薪應該得佢呢個年紀似諗爭冠
考慮簽佢頂opj做stretch 4
防守差啲但有自主進攻同三分更穩
塞好似出中產搶
大家激烈討論還激烈討論,係自己人(=勇迷)就避免人身攻擊同侮辱,言者無心 聽者有意你地點屌死黑熊勝利糊迷奶猩猩迷絕對冇問題,但自己人討論嘅時候尊重第一

老中青合照
屌 你聽下佢口吻先啦 佢講到無KD勇一定輸比17-18 騎
奶James奶到咁柒 後面講幾多廢話都冇用
自己練下波再9up 啦 一年廢過一年
保到原有陣容已經好好了 相信班新仔會打到好表現
其實係 好似有傳個tv deal 75b

個cap上到170m 到時頂薪果班可以上到6千萬 宜家2-3千萬續到其實好抵 可以賺左佢地3年童工合約

問題係要24年最難捱
可能最尾簽得番 UFA可以慳多少少稅
佢早幾日唔係夾咗個盃去墨西哥?

個盃真定仿真?
應該真嘅,翻嚟個個就唔知啦
雷米金盃事件
正常,夾kd跟本就唔efficiency
夾咖哩係正確選擇
係佢黎之前浪花死火既時候跟本無一個穩定得分手可以單打拎分
KD係進攻端既表現我覺得係交足二百分

當年既Curry三分失靈後就無後著
但依兩三年見到多左好多切入得分
而且完成度極高,係16前係好難見到
OPJ如果你當係第7-9個位,PO都幾重要, 由其係防守上既要求...

今季寧願交多D學費盡快比古仔上位.....要有腳步又有SIZE 既4 甚至5唔係底薪搵得到....

上年係新秀所以好寬容但係今年就開始要有要求, 由其佢係太子繼承人之一...
對 依兩年難捱,尤其2024最難捱

依家有啲人覺得 獨行俠Brunson 一年25M以上貴,到2025年依個價係正常。同樣,公牛5年頂薪續Lavine,就係預計到2025年之後既事。
唔洗講塞 拎溜馬個陣出黎睇 除左Vitor oladipo 仲up到邊個?

組幾十件巨頭要同溜馬打到搶7
28.2%的三分都奪冠級? oneal黎?
又係到吹奏條死跛仔

你係要overrated kd的功能 求奇換一個前鋒都可以拎三連冠

ariza batum 呢d都唔會final 用31%的命中狂奪9分

本身勇已經係3:1猗 猗狗係黑哨 禁賽廢鳩 foul out curry bogut受傷 三樣野加埋先贏4:3 勇士輸一球

成班就係到講冇kd冇冠
事實係有curry就贏硬 16年輸係curry比人吹走先輸
成個playoff直播都係到 咪撚係到扮老屎忽啦 係到耐d放個屁響d咩

自己打開draymond個twitter睇下幾多人屌柒佢唔尊重curry 侮辱curry 又全部都偽勇?

得你呢d柒頭仲係到幫kd含撚
正常勇迷都反 淨係佢走左之後點樣背刺curry 已經知佢唔係好人
外國人點解叫佢snake?

得呢度d人日日話冇佢冇兩冠 要尊重佢
條友手下敗將 比curry打到冇脾氣 要黎投靠curry痴冠 尊乜撚野重 吐篤口水叫佢抹就有份
你有冇睇 佢講到明果兩年kd 勁過 curry
本來呢幾年curry已經不停比人講唔係勇士的driver 冇kd就拎唔到冠

明明奪左冠班haters冇晒聲出 條賤種掉轉槍頭插curry一刀
勁多人冇睇過原片 然後話返我地冇睇過原片
連d美國人都跟twitter追住廢鳩黎屌 佢地又睇唔明 又misunderstand
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞