2022 NBA CHAMPION (3)金州勇士球迷討論區 (113) Golden State Warriors

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Yes, 講真傷完真係廢左好多, 你搵返15 Curry黎都唔會打得差過16年, 最後個球連Kelvin love 都過唔到
個年Curry 雷係事實 我都唔否認
有KD 勇係必定攞冠軍
無KD 勇係有能力攞冠軍 但一定唔係輸硬比騎士
好彩今年champ左
下年艇,鹿,網嗰啲滿血復活都唔知點打
其實根本冇得咁計 因為當年冇KD 就會揾第2個人黎啦
冇得就咁成隊計少個KD
Green 變左講波佬啦 今天的我打倒昨天的我
睇哂成條片 完全唔覺佢有背刺curry
佢反而係想講而家呢個curry先係終極form

,有多啲鬥志就算輸都係proud 嘅,而家喺上哂腦
事實黎同埋唔止佢一個咁講
不過啲人將個重點放咗係有KD 先贏到Cav啫

Curry 未增肌前持球受壓逼好易TO
今年增肌後完美解決到仲keep 到命中率
supermax 比max 多出黎嗰忽好似真係唔計稅
今日睇到新聞
Lonney projected 行情係9m/yr GP2 係6M/yr

呢個人工再收順小小嘅話應該都留到佢兩個
覺得個行情價已經收順左 仲要減
今年fa 市場麻麻,我估現實情況同樓主差唔多
剩低個個空格建議:
有自主進攻但防守唔太差嘅持球手(Tyreke evans)
Or
機動性高食餅中前鋒(bell? Chriss?)

Btw呢個陣直接開季都ok,15人可以睇下班新仔可以承擔到幾多季中先補,
Kobe打鐵似我

你講呢d只會證明kd歷史地位高過curry
因為kd帶領勇士拎兩冠 curry都係兩冠 但kd 2fmvp
仲要curry抱kd大腿

但事實係kd 從來都不及curry 佢先係抱大腿果個人
明明d鬼佬都覺得佢有問題 呢度反而覺得冇問題仲係到幫手踩多curry一腳
明明用barnes 黑哨黑到咁 bogut傷加條賤種比人禁賽都係輸3:4

唔知d人那來的自信話咩冇kd一定輸
唔怪得curry羸完冠軍 要講what else they gonna say

唔講d旁述點樣係到抹黑curry 同勇士 乜撚野jj redick perkins(痴一冠) cj 全部win nothing既傻鳩係到講緊kd>curry 2fmvp>1fmvp

連勇迷都唔撚撐curry 比人洗腦洗到真係信冇左kd拎唔到果兩冠

https://www.youtube.com/watch?v=o7nWxX1TbeU
連d鬼佬都仲有良心d
真 根本係到貶低緊curry
但唔奇 因為kd 同 FOJ兩件係nike既人
廢鳩自己簽coverse但其實係nike子公司 緊係唔可以比UA的curry威
無得咁講,上季初大把人屌湧唔趁咖喱仲有油,唔換人返win now走去抽新仔

開季打得好係事實,內線比人強姦又係事實,所以當時先咁多聲音要換內線,尤其溜馬個時重建個兩個都有機會啱洗,先話拎新仔去換,而當時討論得最多係拎懷仔搭其他人去換。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞