2022 NBA CHAMPION (3)金州勇士球迷討論區 (113) Golden State Warriors

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
相反, 揀嘅全部潛力股需要時間養, 更加大可能會續老將
我估佢地兩個都係簽兩年,然後後年一次過大執
古仔毛弟Lottery Pick都坐左大半年冷板凳
PBJ第一年就想入輪替
個年又向下交易唔到
其實本身joe Lacob就係超級勇迷
所以先咁有心搞好隊波
咁肯洗錢
銀仔一宣布勇士選PBJ,後徹步同微笑牛大就笑到失控
計人頭咋
有佢燈一燈都放心啲
唔覺佢兩個真係廢到冇人要 係勇士爭冠隊就唔想出佢姐 廢隊黎講要佢兩個打第8 9人都夠做
agger 都要練下新一代㗎 古毛懷都算係高順位 第2年要做到輪換真係基本黎
JTA都可以算係高球商既側翼(當然個人能力就普通過普通),如果佢射得返2020-2021果季既外圍投射準度,其實佢應該係一個幾搶手既底薪戰士黎
假設勇士會簽返Looney同查哥,但簽唔返gp2同opj,勇士下季既輪替陣容應該係咁?

正選
手感
KT
見頂
廢鳩
Looney

常規輪換
Poole
Moody
古仔
懷仔

其他輪換球員
查哥
PBJ
新人
底薪戰士
底薪戰士
雙向合約戰士

會唔會係咁
但佢話佢球商超高 防守簡位完美
同wiseman完全相反
Bob 真係要想盡方法留 Looney GP2, OPJ NB 無奈要忍痛放走
GM green 會唔會開show講下draft
懷仔必正選
我估會簽個可4可5嘅老將
續唔到Looney就直接簽個中鋒
好似無師兄預簽返gp2?

有gp2,唔知毛可唔可以上3呢?
中過伏唔會擺上正選啦, Bob有講新仔時間要靠自己爭取
GP2開價15M
3號位係都古仔上先
不過2,3號位都好中兢爭
古應該上4 替GREEN....
球商高既後生仔唔易搵...
Gp2開15m咁高咩

真心想佢留 西岸一堆明星後衛要佢守
啱啱睇過個44th pick Ryan Rollins Highlight
感覺好普通
點解會貼錢換佢
同埋個56th pick換左啲咩返黎?
後撤步講咩就衰咩
啲論點聽落正正常常 但次次都係打臉打到變豬頭
根本就係分析方法有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞