2022 NBA CHAMPION (3)金州勇士球迷討論區 (113) Golden State Warriors

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
3.
有個得4隊打嘅聯賽 好似叫Classic League(冠軍勇,火,Kings,猢)
HKT 7月3/4(好似係) > 懷仔唔打

有十幾隊真 Summer League,7月8定9開波(好似係),懷仔9成打
懷仔係時候show off下佢呢段時間苦練咗啲咩返黎
好想快啲睇
Wall 老底入艇?? 艇仲有錢咩?
睇返debut個場,粒波有去冇回。希望懷仔清醒,勇想得到嘅係佢防守 >>攻,信下隊友唔好一尾自己上上上
老底姐,最多咪俾稅,更何況加州大城市點同
佢最重要係要知佢自己角色,現階段係勇士佢只不過係一個角色球員,唔好諗住去搶鏡做主角,由簡單野做起。
唔好妄想可以自己拎住個波係低位單打對面,你無開火權呀老友,單打呢樣野唔輪到懷仔你黎做
懷仔份糧唔係佢話事,係當年勇士因為用榜眼簽簽佢,所以份約就係呢個人工

你唔使成日jer住懷仔份約下話
1.Looney會減薪留隊一年

要留就唔會留一年啦

到時冇咗出面大約,又傷之類勇都未必"中薪"簽返
人地邊會玩臭蟲論
就算懷仔唔掂都只係勇士自己用榜眼簽揀佢笨柒
同Looney無關
況且懷仔冇得打又唔係佢想
真係唔撚明Looney下份約既銀碼關懷仔依家份約撚事咩
你自己係咁諗下話,唔好屈鳩人wor
懷仔係勇士重點裁培既未來希望,加上佢係勇士用到榜眼簽揀返黎,地位未必一定比looney低
商業聯盟講呢啲
你會唔會同你老細講你同事成日吞pop
所以應該加你人工?
Wise 應該唔甘心係勇做苦力C
想場上練單打,拎大約。
但經常柒,如果Tank 隊練冇人會屌
係勇就會比人放大黎睇
咁撚鐘意讀心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞