2022 NBA CHAMPION (3)金州勇士球迷討論區 (113) Golden State Warriors

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
如果再減薪,looney去bucks唔好?
係嫁 不過就算放走懷仔都係會爆 因為見頂+poole都要大約
所以我真係唔撚明,你又容許球隊可以用高過其他球隊既人工同年期去續自己養出黎既球員,但你又要玩累進制奢侈稅,搞到呢啲好幸運咁養到多過兩個自家選秀,有能力拎頂薪既球隊要比佢哋自己養成既頂級球員卡死哂個薪金空間甚至要比奢侈稅
因為通常得大城市球隊會瘋狂課金,然後其他細城市就可以拎奢侈稅去減輕佢哋財政壓力。不過近排好似傾得好熱烈話要改制。
加下傳到勇士請Duncan幫手教Wiseman 之前又Garnett 又Gasol,都唔爭在請Nowitzki

Wiseman仲唔係未來MVP
救咗佢個腦先唔該
不愧係太子
勇係咪真係咁睇好懷仔
但其實真係有問題,本身係希望細城市隊 draft 完勁人可以用錢留星,但結果隊波無錢搶其他人或者補強,結果隊波都係屎,最後粒星都係會想走
https://www.nownews.com/news/5852079

金州勇士希望能留下冠軍班底,但卻將面臨各隊在球員市場上的競爭,根據《The Athletic》記者Anthony Slater報導,達拉斯獨行俠目前對於防守悍將Gary Payton II很感興趣,可能會開給他達1000萬美元的合約。
勇頂帽斷貨
Nike官網curry 波3新品上架就沒曬碼
咩玩法
我愛payton>lonely>belly>opj
但1000就let go喇
祝佢好運
牛仔爆Cap最多開6m中產
我都奇怪乜牛仲開到咁多咩
唔搶夾埋Wiggins輪肥仔,點打

Respect Luka >>>>>>>>>>>>>>>死黑熊
GPII 睇落走硬啦
好似講CURRY 叫佢練擋拆佢唔想
話自己單打好勁
唔知係咪真 下年睇下點
fake news...有講過ESPN一定大寫特寫...
我都有睇到個張圖, 但我覺得係fake
Wiseman 雖然唔係醒, 但唔至於on 9到唔聽球隊大佬講野
淨係古仔已經夠哂理由去睇
啲content farm睇少啲啦
Wiseman仲有兩年約,教唔聽咪斬纜;勇士下一代班底係Poole Kuminga Moody, Wiseman既重要性下降左
對住全 rookie/undraft 人既隊呢個陣都幾屈
雖然 SL 唔會認真或者出得耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞