2022 NBA CHAMPION (3)金州勇士球迷討論區 (113) Golden State Warriors

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
有冇人知自由市場幾時開始?
同埋勇士有咩交易傳聞?
7月1日
沒有
我自己估Looney應該唔會走
琴日28pick揀完PBJ之後 就諗住follow定新仔IG
見到Loon&Green已經Follow左
Looney都幾Update目前隊波啊
希望勇會續啦 有功又有勞

利申 自己FF
季前賽果陣佢有份爭位
Curry波衫好貴 買件Curry t shirt算
1st team
PG: Curry
SG: Thompson
SF: Wiggins
PF: Green
C: Wiseman

2nd team
PG: Poole
SG: (GP2_當簽到)
SF: Moody
PF: Kuminga
C: (Looney_7/8m per year?)

3rd team
PG: Rollins
SG:
SF: Baldwin
PF: (查哥_底薪)
C:

two way
1.Quinones
2.

Others
- Santos (draft-and-stash)

如果係G League勇揀幾個上嚟,應該得
- Jerome Robinson (1X年 首輪十幾號pick,3D)
- LJ Figueroa (上年G league 勇打得幾好,G/F)
- Selom Mawugbe (工兵彈彈人似D. Jones, Center)

G-league勇同我勇係run同一套戰術,如果自由市場冇心水,以上3位個人認為大機會升去我勇打季前賽試下,但簽得一定底薪戰士嚟

早一年睇新聞有話到隻底我勇有keep住留意睇好未來升至本隊,唔知堅定流戴翻頭盔
C:
Daj
Mcgee

表弟
白邊
Ibaka
Biyombo?

仲有咩老底人選
Mitchell robosin , Hartenstein唔會老底啦應該
如果C位 UFA 仲有啲嘢能力睇到嘅老將都係之前講嘅 McGee Howard Cousins
不過估計會留番自己個隊

其他人都係唔會底薪(e.g Jusuf Nurkic)或者係廢(e.g DeAndre Jordan)或者好易傷 (e.g Ibaka)
簽過大約未攞過冠嘅UFA中鋒
只有Whiteside了
希望簽到
whiteside好難搞架
得數據靚
意識差
想睇勇拯救Tyreke Evans同Micheal Beasley
簽whiteside不如用多啲懷仔算啦
中鋒位如果簽返Looney其實都冇乜需求, 係要簽可能係猴/Lopez
後衛試下追Dragic Mills
側翼可以搏下TJ Warren, 類似OPJ嗰種養傷一年再攞大約
勇睇埋性格 有呢兩個難啲
見到外國有 計返港紙$700 抵唔抵買
https://www.youtube.com/watch?v=FZInzf49yPc

U19比賽有PBJ 15號
都唔差

Green 同今年新秀合照
邊件?計埋運費未?
https://youtu.be/DbI0c9piWYM

可以預PBJ 今年唔會有咩作為
希望之後鞭到我
庫奇自己有simulate咗份15人嘅name list出嚟
但佢自己都話對呢種發展策略唔太樂觀
咁多新秀,戰術適應/身體質素有排搞
然後三老又老一年,常規賽肯定要輪休
咁戰績睇怕唔會好睇
如果完全冇主場優勢/甚至跌到要打play in
都幾擇洗

要keep住行極致雙時間軸
Poole Kuminga Moody三個真係要年年進化先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞