2022 NBA CHAMPION (3)金州勇士球迷討論區 (113) Golden State Warriors

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
捧LBJ
成個new media個核心思想就係
be authentic be critical but not tear anybody down
我覺得佢冇違背到principle
佢係有criticise當年curry既弱點
但佢亦都有講curry已經剋服左佢既弱點
你地接唔接受都好都係中肯事實

Curry呢幾年既努力證明佢係直接面對自己弱點去改善既人
你覺得佢會介意Green criticise當年既佢?
Curry肯定比green更加critical on自己既問題先會提升到呢個高度
你地可以繼續屌鳩green disrespect curry
但事實係呢單野根本唔會影響佢地兄弟情同隊波
其實green比credit kd絕對冇問題 但唔應該discredit curry 如果唔係佢嗰陣同kd講佢嚟之前我哋已經係冠軍球隊嘅意義喺邊

我諗佢想表達curry今年對比以前有好大嘅進步 但講嘅方式有啲柒 不過我諗curry應該唔介意嘅 都一齊打咗十年波 知green把口係咁衰
New Post正評

2022 NBA CHAMPION (4)金州勇士球迷討論區 (114) Golden State Warriors
https://lih.kg/3059134
FA準備開波
相似體系熱火搶住執

之前咪有個師兄推介熱火中鋒,睇薪酬表係partial guarantee,唔知可唔可以執過黎?
聽朝12點?
O. Yurseven
感謝各球員係呢季幾覆出,如果出面有大約,祝福。但價錢唔差太遠咪入死黑熊同猢狗就得
感謝各球員係呢季幾付出,如果出面有大約,祝福。但價錢唔差太遠咪入死黑熊同猢狗就得
聽日6am開始自由市場
勇士又少一位傳奇球星張柏倫
lee入嘅話冇所謂啦
Exactly!!
支持lee離開勇爭取大約
都係嗰句 green要奶定占狗袋底之後搵食
唔係無必要咁樣懶好人比返credit KD但實際上喺度抬高當年嘅騎
thank you and goodbye wilt
KD提出交易
Come back?
No la,想睇頂古毛懷普係到成功
Net依家全隊都被人放上貨架
去腸
腸 / 火,平心而論,腸俾到Ayton/Bridge,你火出得Hero仲有咩?唔撘鮑魚肯定冇得傾
Miami, Suns as a preferred trade destination
咁kyrie係咪都會跟住request sign and trade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞