【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

留名學野
好少打邊爐

30度打邊爐

我之前係愛丁堡果間
20鎊有蟶子,蝦蟹,帶子任食

咁正

雖然隻蟹唔好味
但我真係好想再打邊爐

求倫敦推介

我個London Frd recommended 呢間,食過都唔錯同埋老板娘好好招呼
不過要訂位

好撚貴

唔該聽曰七點一位

食唔起
有無頹頹地任食果啲

我之前係愛丁堡果間
20鎊有蟶子,蝦蟹,帶子任食

咁正

雖然隻蟹唔好味
但我真係好想再打邊爐

求倫敦推介

我個London Frd recommended 呢間,食過都唔錯同埋老板娘好好招呼
不過要訂位

好撚貴

唔該聽曰七點一位

食唔起
有無頹頹地任食果啲

咁不如揾個seafood market自己整好過啦
16£食撚死都仲得

唯有settle down 左先搞

雖然隻蟹唔好味
但我真係好想再打邊爐

求倫敦推介

不過要訂位

好撚貴

唔該聽曰七點一位

食唔起
有無頹頹地任食果啲

16£食撚死都仲得

你果度買可能平好多

但無肥牛 熱到瀨屎
曬到勁黑,啲人當我沙哇dee卡

好撚貴

唔該聽曰七點一位

食唔起
有無頹頹地任食果啲

16£食撚死都仲得

你果度買可能平好多

但無肥牛 熱到瀨屎

今日揸2個鐘車, 右手黑過左

我比人問係咪馬來西亞人

上次去riga俾人問我係咪賓妹

好撚貴

唔該聽曰七點一位

食唔起
有無頹頹地任食果啲

16£食撚死都仲得

你果度買可能平好多

但無肥牛 熱到瀨屎

咁熱你打咩邊爐姐

家的味道呀
黎左幾個月,最掛住譚仔同邊爐

16£食撚死都仲得

你果度買可能平好多

但無肥牛 熱到瀨屎

咁熱你打咩邊爐姐

家的味道呀

咁劣食...
起碼都紅hum果間米線啦...

利申好咀diu.

譚仔辣而不油
雲桂香紅薯粉

紅磡串燒,雞蛋仔

16£食撚死都仲得

你果度買可能平好多

但無肥牛 熱到瀨屎

咁熱你打咩邊爐姐

家的味道呀

成世人唯一一次係外國地方入去chinese restaurant 就係比同學夾去
又貴, 又唔係好食.

有個filipino同事煮比大家食屌打出面d野. (同埋煮法同老母好似 )

屌好掛住屋企飯
但我仲係Scotland果陣,d lunch buffet好抵屌!
食左間香港人開,有椒鹽蝦同雞蓉粟米湯
你老尾肚餓.

你果度買可能平好多

但無肥牛 熱到瀨屎

咁熱你打咩邊爐姐

家的味道呀

咁劣食...
起碼都紅hum果間米線啦...

利申好咀diu.

譚仔辣而不油
雲桂香紅薯粉

紅磡串燒,雞蛋仔

果頭有間米線食過幾次都唔錯. 但好一時時, 一時叫中就好香又夠辣, 一時可能放太耐唔香但個辣字唔好食

譚仔....係無好野食又想食辣先食

不要再說了
你老尾肚餓.

想食curry

我太頹

你果度買可能平好多

但無肥牛 熱到瀨屎

咁熱你打咩邊爐姐

家的味道呀

成世人唯一一次係外國地方入去chinese restaurant 就係比同學夾去
又貴, 又唔係好食.

有個filipino同事煮比大家食屌打出面d野. (同埋煮法同老母好似 )

屌好掛住屋企飯
但我仲係Scotland果陣,d lunch buffet好抵屌!
食左間香港人開,有椒鹽蝦同雞蓉粟米湯

雞蓉粟米湯 我屋企無整過呢樣野
椒鹽蝦...用oven整應該好食.
再唔係大火炒, 但高難度d

想整咕嚕肉
遲下買個鑊
過左黎都無咩掛過香港, 除左有時諗某d香港餐廳quality好d同平d之外

我好想打麻雀,食放題,打邊爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞