【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
買二手車邊到買好

Autotrader la
hi

唔該巴打
我仲以為canary wharf有啲偏 因為見isles of dogs好平

狗島唔平啦 除非你有錢

正常同人share一間flat幾錢島正常

crossharbour果邊平少少,之前我朋友住果到大概500幾600全包
間房都幾大
如果你住到落mudchute果邊應該仲平d

搭單問 如果canary wharf返工,住邊頭會安全d?

平同埋安全OK嘅話Lewisham嗰邊

番canary wharf住dlr沿線/canada water果d都ok啦
幾多選擇

Thanks
點解今日咁靜
in完唔知幾耐有消息呢
in完唔知幾耐有消息呢

我第二日就打黎話請
in完唔知幾耐有消息呢

我第二日就打黎話請

我當年1st in 2nd in隔左三星期
offer係2nd in之後三個星期
in完唔知幾耐有消息呢

我第二日就打黎話請

啱先2nd in左了
智障既visa department話大學出信都冇用,要完左masters先會同我做tier 2 visa 都痴撚線屌你老母
智障既visa department話大學出信都冇用,要完左masters先會同我做tier 2 visa 都痴撚線屌你老母

唔用master 報 用bachelor 報得唔得?
in完唔知幾耐有消息呢

我第二日就打黎話請

啱先2nd in左了

唔用master 報 用bachelor 報得唔得?

但係我而家用緊masters既tier 4 visa visa班友好撚直必

咁幾時先叫完?

唔該巴打
我仲以為canary wharf有啲偏 因為見isles of dogs好平

狗島唔平啦 除非你有錢

crossharbour果邊平少少,之前我朋友住果到大概500幾600全包
間房都幾大

番canary wharf住dlr沿線/canada water果d都ok啦
幾多選擇

Thanks

我遲D可能都搬去果頭
in完唔知幾耐有消息呢

我第二日就打黎話請

咁你番黎未

唔該巴打

狗島唔平啦 除非你有錢

間房都幾大

幾多選擇

Thanks

我遲D可能都搬去果頭

咁幾時先叫完?

點知佢點計,計拎cert就十二月,計finish course就9月

咁幾時先叫完?

點知佢點計,計拎cert就十二月,計finish course就9月

學校有冇career department
搵佢地幫下手
in完唔知幾耐有消息呢

我第二日就打黎話請

咁你番黎未

9月先番
打邊爐呀喂

咁幾時先叫完?

學校有冇career department
搵佢地幫下手

冇啦佢地最多都係出封信証明你係呢到讀,而我一早叫左 只可以講佢visa department係超級bureaucratic
in完唔知幾耐有消息呢

我第二日就打黎話請

咁你番黎未

9月先番
打邊爐呀喂

如果in得成份工join 邊爐團ok?

唔該巴打

狗島唔平啦 除非你有錢

間房都幾大

幾多選擇

Thanks

我遲D可能都搬去果頭

john us piss
in完唔知幾耐有消息呢

我第二日就打黎話請

咁你番黎未

9月先番
打邊爐呀喂

如果in得成份工join 邊爐團ok?

梗好
份工係倫敦?

咁幾時先叫完?

咁同公司啲律師講十二月先可以申請visa?而家用tier 4 non term time 做住工先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞