【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
屌..有份fixed term job 睇落幾啱我做, 但要去到lancester/preston

咁近我

我諗要坐4-5個鐘火車先到. minimum.
去london,去manchester再去preston

Preston好鬼頹
冇乜野玩

果份工...description幾似我apply但見唔成一份工.
但係要2個site走, preston+chorley. fixed term 2年, 唔renew就比份低一級既perm工你. on99

咁on9既
Chorley老人town黎
你如果住慣大城會悶死

我依家呢度算唔錯.
近london,無london咁多人.
其實小人唔係問題, 但小人就小餐廳先係問題

可唔可以問下
如果係staines-upon-thames做野
30k會唔會好艱難
屌..有份fixed term job 睇落幾啱我做, 但要去到lancester/preston

咁近我

Preston好鬼頹
冇乜野玩

果份工...description幾似我apply但見唔成一份工.
但係要2個site走, preston+chorley. fixed term 2年, 唔renew就比份低一級既perm工你. on99

咁on9既
你如果住慣大城會悶死

我依家呢度算唔錯.

可唔可以問下
30k會唔會好艱難

30K都幾多

咁近我

Preston好鬼頹
冇乜野玩

咁on9既
你如果住慣大城會悶死

我依家呢度算唔錯.

可唔可以問下
30k會唔會好艱難

Google 下租金幾多
主要係住姐

單人studio 800-900pcm咁
manchester啲工好多都淨係出22-25k
呢份好似好好pay

咁近我

Preston好鬼頹
冇乜野玩

咁on9既
你如果住慣大城會悶死

我依家呢度算唔錯.

可唔可以問下
30k會唔會好艱難

主要係住姐

呢份好似好好pay

ok la
我600 inc bills
上年收33k, pre tax
去左次旅行都儲到12-13k
不過我平常好慳

有神快拜

咁近我

Preston好鬼頹
冇乜野玩

咁on9既
你如果住慣大城會悶死

我依家呢度算唔錯.

可唔可以問下
30k會唔會好艱難

主要係住姐

呢份好似好好pay

ok la
我600 inc bills
上年收33k, pre tax
去左次旅行都儲到12-13k
不過我平常好慳

600 Inc bills點做到
有神快拜

有神快拜

我basic26, 自己諗我ot幾多

lunch整左bacon mushroom pasta

但有冇教我整cripsy bacon
用pan煎一出水就唔脆

用筷子夾住kitchen towel 落去索 ?
我係咁樣煎豬 唔係實會臭
倫敦有無邊間打邊爐平靚正
就算得自己都好想食

buy at home

我去一日見工咋
之前係愛丁堡食過間好正

面譜? 呢間堅正

倫敦你預30鎊先食到
就算得自己都好想食

buy at home

我去一日見工咋
之前係愛丁堡食過間好正

面譜? 呢間堅正

倫敦你預30鎊先食到

我上次食中國紅
30鎊 好啦
lunch整左bacon mushroom pasta

但有冇教我整cripsy bacon
用pan煎一出水就唔脆

你煎幾耐呀?
就算得自己都好想食

buy at home

我去一日見工咋
之前係愛丁堡食過間好正

面譜? 呢間堅正

倫敦你預30鎊先食到

我上次食中國紅
30鎊 好啦

surrey quays有間麻辣火鍋2X鎊任食都唔錯
去左英國9年 大學畢業 返左來香港4年 請問可以申請嗎 自問英文okay

If you stayed for an extra year before returning to Hong Kong 4 years ago, you could have applied for Indefinite Leave to Remain in the UK due to long residence (10 years legal residence in the UK) which would give you the right to work in the UK.

https://www.gov.uk/long-residence/overview
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞