【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

我上次食中國紅
30鎊 好啦

肉差無幾 但果邊聖子真係一流

倫敦有d廿幾鎊有海鮮 但好垃圾

果邊聖子真心正
又大又鮮

有無人下星期有性趣打邊爐

ok嚄
好耐無打過

我都ok wor

精神上到場

要等返提議果個巴打上水先

星期四好嘛
可以嘅話留個tg

雖然星期五方便D 不過星期四我都ok既

Ching add me

我都ok wor

精神上到場

星期四好嘛
可以嘅話留個tg

有無邊位巴打可以幫手開group
我柒唔識開

精神上到場

星期四好嘛
可以嘅話留個tg

我柒唔識開

chats右上角個枝筆 再揀new group 再揀人 唔係咁開咩

星期四好嘛
可以嘅話留個tg

我柒唔識開

chats右上角個枝筆 再揀new group 再揀人 唔係咁開咩

佢剩係show save左電話果啲contact
已開

想問下巴打, 我呢個情況係咪可以再入返境.

我岩岩畢業, 月中就畢業禮. 有間公司比Offer我, 希望我用T4 同佢簽之後轉T2. T4 就10月1 到期, 份工就9月中先開始.

咁8月呢段時間 可唔可以 返香港再返英國開工?
聽講過因為T4 就到期 會被拒入境?
定係我有張Contract 係身 就 Okay?

利申: 用HK passport 做 T4 同搵工, 有BNO 係身, offer 40k base

咁on9既
Chorley老人town黎
你如果住慣大城會悶死

我依家呢度算唔錯.
近london,無london咁多人.
其實小人唔係問題, 但小人就小餐廳先係問題

可唔可以問下
如果係staines-upon-thames做野
30k會唔會好艱難

Google 下租金幾多
主要係住姐

單人studio 800-900pcm咁
manchester啲工好多都淨係出22-25k
呢份好似好好pay

ok la
我600 inc bills
上年收33k, pre tax
去左次旅行都儲到12-13k
不過我平常好慳

600 Inc bills點做到

點解唔得?我390 inc bills

曬到

拍賽車?

對 拍f3 , follow 緊一隊車隊拍

會唔會係咩電視度見到你D作品

好可惜喺唔會嘅 做緊間細嘅media /production 公司 :clickon 多數content po自己網/fb 有性趣可以睇下 有時拍有時剪加後期

我依家呢度算唔錯.
近london,無london咁多人.
其實小人唔係問題, 但小人就小餐廳先係問題

可唔可以問下
如果係staines-upon-thames做野
30k會唔會好艱難

主要係住姐

呢份好似好好pay

ok la
不過我平常好慳

做盛行33k?

曬到

拍賽車?

對 拍f3 , follow 緊一隊車隊拍

會唔會係咩電視度見到你D作品

好可惜喺唔會嘅 做緊間細嘅media /production 公司 :clickon 多數content po自己網/fb 有性趣可以睇下 有時拍有時剪加後期

求工介紹
有冇英國巴打可以我問題?

我有bc, 諗住過嚟英國讀大學之後係英國做嘢, 但係:
1 職場歧視嚴唔嚴重?
2. 有冇話咩工種係英國吃香? 自己興趣就係maths, 但係喺香港讀science冇咩出路, 英國當地係咪好啲? 自己struggle engine vs mahts.

1 職場歧視嚴唔嚴重?
2. 有冇話咩工種係英國吃香? 自己興趣就係maths, 但係喺香港讀science冇咩出路, 英國當地係咪好啲? 自己struggle engine vs mahts.

Engine

1 職場歧視嚴唔嚴重?

只要你英文好,歧視嚴重不大,其實我諗英國係世界上ethnicity 最diverse 嘅一個國家。

1 職場歧視嚴唔嚴重?

睇你自己aim咩啦
我身邊有朋友都係好鍾意maths就入左大學讀maths
畢業之後其實出路都算廣
好多都入左銀行做analyst果D
依個年代data野好吃香
識D stats同modelling入大公司搵真銀好吃香
當然都要睇興趣同能力啦
不過就maths出路而言係相當唔錯
當然engine一D都唔輸洩
好熱

hot

18'c?

早排仲凍到要開暖氣

邊到?

Lancashire

係咪好多支那人

唔算多喎
可能我細town

咁做咩想死

個town好悶 唔出town係冇野做
game都冇間

搬去london lo

London 咪又係無野做

theatre gig museum...

咪又係自己一個
好想搵人睇bandshow

有無去佢地的 music festival?

1 職場歧視嚴唔嚴重?

做低級個d冇乜問題,做上去英文唔夠人好始終難升d

1 職場歧視嚴唔嚴重?

Hi 讀完math

主要係住姐

呢份好似好好pay

ok la
不過我平常好慳

做盛行33k?

打雜.
basic 26...

真好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞