【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
申請左TIER5 YMS
佢約我INTERVIEW
想請問有冇手足知係做咩
GOOGLE晒都冇結果

要INTERVIEW架咩
我果陣冇既

入去交低份form
入房對住鏡頭講名同生日日期打手指模?

我完全冇
要打指模已經係去到整VISA啦WOR

TIER5 入得去唔係整呢啲之後等消息咩
中間仲有咩step?

呢D野唔係就係有消息之後,姐係申請成功之後先至整架咩 次序問題
佢話佢申請左就要去interview,應該未係申請成功wor
女朋友係英國六年讀書主要係Manchester 同 London, 想同佢去未去過既地方,無underground都得,會買車,有邊到推薦
女朋友係英國六年讀書主要係Manchester 同 London, 想同佢去未去過既地方,無underground都得,會買車,有邊到推薦

旅遊?

有車既去lake district

搭單問 如果canary wharf返工,住邊頭會安全d?

平同埋安全OK嘅話Lewisham嗰邊

番canary wharf住dlr沿線/canada water果d都ok啦
幾多選擇

Thanks

我遲D可能都搬去果頭

我仲整緊visa 可能最快到8月尾到, 招乾淨roommate .
巴打諗住住邊區? 我想搵一人廁所果d 比多少少都無所謂

你搵ensuite可能要800up係狗島既話

借問狗島其實係乜

搭單問 如果canary wharf返工,住邊頭會安全d?

平同埋安全OK嘅話Lewisham嗰邊

番canary wharf住dlr沿線/canada water果d都ok啦
幾多選擇

Thanks

我遲D可能都搬去果頭

我仲整緊visa 可能最快到8月尾到, 招乾淨roommate .
巴打諗住住邊區? 我想搵一人廁所果d 比多少少都無所謂

你搵ensuite可能要800up係狗島既話

借問狗島其實係乜

canary wharf對落果忽叫isle of dogs
quit job or quit life

旅遊?

做野+旅遊

有車既去lake district

旅遊?

做野+旅遊

考慮下愛丁堡
被迫去出席IETevent
而家先番到屋企
想請問有冇手足知係做咩
GOOGLE晒都冇結果

我果陣冇既

入去交低份form

我完全冇

中間仲有咩step?

呢D野唔係就係有消息之後,姐係申請成功之後先至整架咩 次序問題
佢話佢申請左就要去interview,應該未係申請成功wor

如果你係上網填完form
叫你揀日子interview 既話

過來人表示
個所謂interview等於交form加打指模

利申 bno
想請問有冇手足知係做咩
GOOGLE晒都冇結果

我果陣冇既

入去交低份form

我完全冇

中間仲有咩step?

如果你係上網填完form
叫你揀日子interview 既話

過來人表示
個所謂interview等於交form加打指模

利申 bno

應該似係
麻煩晒
Mr Li asked for British Citizenship in the 80s according to British government papers made public due to the 30 year rule -

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170721/56982139
行完Peak District 最高個山
有冇人有東倫敦車房推介,而家架車Random Revs, 一加油會無啦啦自動rev
行完Peak District 最高個山

有冇人有東倫敦車房推介,而家架車Random Revs, 一加油會無啦啦自動rev

無呀
劏車啦

無呀
劏車啦

你架車買好平 ?咁多問題要執

無呀
劏車啦

你架車買好平 ?咁多問題要執

好似低過我月入
有冇人熟pc hardware野?
I7 6900k
X99 gaming
16x8 hyperx 2666mhz

公司機 試極都讀唔盡128ram...
I7 6900k
X99 gaming

Check下老母板 max 讀幾多
I7 6900k
X99 gaming

Check下老母板 max 讀幾多

讀到128
喺唔識 有沒需要要先喺bios tune 好overclock先會讀到全部ram 暫時讀到96 差2條 c1c2糟讀唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞