【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
黑人區好住吖!屋又平,黑人野又好食

住Mile end表示長期都唔覺得自己係住緊英國,似住緊巴基斯坦多d

住阿叉附近都好過黑鬼,黑鬼crime rate比其他人種高好多
https://www.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/479990/infographic.pdf
http://www.rightmove.co.uk/property-for-sale/property-59498683.html

你老味 481 sqft 成365k

go

you give me money?

黑鬼區,不了

仲有邊頭唔係黑鬼區
BTW琴晚又有人淋ACID搶野痴鳩線

peckham, camberwell同elephant &castle係重災區,再出少少croydon反而好d

有邊樹安全 唔怪得咁平 以為遠巿區多樹先平

Croydon 送比我都唔住喇
http://www.rightmove.co.uk/property-for-sale/property-59498683.html

go

黑鬼區,不了

仲有邊頭唔係黑鬼區

peckham, camberwell同elephant &castle係重災區,再出少少croydon反而好d

chelsea之後跟住條河向西同harrow附近都算係比較安全,
LONDON其他地方好MIX,行落1,2條街都好唔同,
講黑點易睇好多,hackney北上到去tottenham都係伏,你日頭去個度行下就知點解唔好住
屌奶星
倫敦都幾撚多痴線佬
晨早流流5點鐘
行行下有條友無啦啦露j叫我幫佢
On撚9,5點鐘就想打j
你唔訓條j都要訓啦
召喚hkg3 巴

If I have used my HKSAR passport to do the TB test for my Tier2...and now would like to use my BN(O) to do the Tier2 (just receive the renewed one before I do the TB test).... Is it possible to do another test with my BN(O)? I called the clinic and they said not and asked me to hand in both HKSAR and BN(o) to UKVI when apply it.

Do you know if its possible? Coz i still havnt submit my application in UKVI and employer legal team allowed me to use my BN(o) replace hksar. Do everything is clear but the TB test is linked with my hksar passport

go

黑鬼區,不了

仲有邊頭唔係黑鬼區

的確遠啲會安全啲,zone 3或以外都OK

go

黑鬼區,不了

仲有邊頭唔係黑鬼區

east end係咪都麻麻
屌奶星
倫敦都幾撚多痴線佬
晨早流流5點鐘
你唔訓條j都要訓啦

屌奶星
倫敦都幾撚多痴線佬
晨早流流5點鐘
你唔訓條j都要訓啦

巴打一定好靚仔

go

黑鬼區,不了

仲有邊頭唔係黑鬼區

巿中心反而唔安全?

度度都唔安全,唔好出街
其實我覺得自己醒水緊要啲

go

黑鬼區,不了

仲有邊頭唔係黑鬼區

巿中心反而唔安全?

度度都唔安全,唔好出街

咁邊到千其唔好住

Peckham, 中國大陸

巿中心反而唔安全?

度度都唔安全,唔好出街

咁邊到千其唔好住

老實
住支那人格離唔係安全過黑鬼咩

go

黑鬼區,不了

仲有邊頭唔係黑鬼區

巿中心反而唔安全?

度度都唔安全,唔好出街

咁邊到千其唔好住

Wtf 唔怪得又咁特別平 知唔知dollies hill, east Finchley, Bethnal green,canary wharf,Kennington 哩d山卡啦地方得唔得

canary wharf, Bethnal green 山卡拉?

巿中心反而唔安全?

度度都唔安全,唔好出街

咁邊到千其唔好住

老實
住支那人格離唔係安全過黑鬼咩

中國大陸意思係,中华人民共和国

go

黑鬼區,不了

仲有邊頭唔係黑鬼區

巿中心反而唔安全?

度度都唔安全,唔好出街

咁邊到千其唔好住

Wtf 唔怪得又咁特別平 知唔知dollies hill, east Finchley, Bethnal green,canary wharf,Kennington 哩d山卡啦地方得唔得

其實Crime rate, 應該係多遊客/有錢人嘅地方高啲
斷估你都唔會入黑社會架啦,最多咪俾人爆下格,偷下銀包
果啲咩acid attack/恐怖分子 黐線佬避都無得避架啦的,啲醉酒佬互片,都唔關你事架啦。
仲有啲knife crime, 你唔會無啦啦搞鳩人,入黑社會搞人哋地盤掛
要安全就唔好住多人嘅地方,離開London, 人多嘅地方自然Crime rate 都會高啲
去咩威爾斯Valleys 羊多過人應該會安全啲
我個人認為,去啲ethnicity diverse 啲嘅地方,會感覺舒適啲,起碼唔會比啲白人on9仔歧視
你知啲咩BNP/EDL 啲黐線佬架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞