【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想問下正常公司cover去見工嘅interview會包啲乜 check 左機票好貴

skype la

Final in佢話face to face
佢話會cover如果個數reasonable
叫我開個數 但交通都150鎊 開唔岀

£150對一間正常英國公司黎講唔算係咩錢
想問下正常公司cover去見工嘅interview會包啲乜 check 左機票好貴

skype la

多謝巴打解答

入籍呢?

入籍不了

入呢邊又唔洗放棄港藉既
唔係咩急住番香港其實諗得過

唔想一條友磨5年

留低同我一齊磨吧

THIS

come on 金時

馬壯巴是咪出左古惑狼啦

特價會係幾錢
玩緊ffxv 新dlc

邊度買console game?

Game?
CEX 二手都唔錯

用緊香港卡買 香港psn

上年尾個ffxv+12個月psn好抵屌
馬壯巴是咪出左古惑狼啦

特價會係幾錢
玩緊ffxv 新dlc

邊度買console game?

Game?
CEX 二手都唔錯

用緊香港卡買 香港psn

上年尾個ffxv+12個月psn好抵屌

skype la

坐幾遠成£150?

火車計 如果anytime ticket距離London一個鐘以上(fast train)係要呢個價
好熱

hot

18'c?

早排仲凍到要開暖氣

邊到?

Lancashire

係咪好多支那人

唔算多喎
可能我細town
好熱

hot

18'c?

早排仲凍到要開暖氣

邊到?

Lancashire

係咪好多支那人

唔算多喎
可能我細town

咁做咩想死

個town好悶 唔出town係冇野做
game都冇間
好熱

hot

18'c?

早排仲凍到要開暖氣

邊到?

Lancashire

係咪好多支那人

唔算多喎
可能我細town

加入home counties行列就唔洗7月開heating咁痴線

其實凍幾好
翻香港就熱到想死
求工介紹
求工介紹

支那餐廳洗碗

多謝
好熱

hot

18'c?

早排仲凍到要開暖氣

邊到?

Lancashire

係咪好多支那人

唔算多喎
可能我細town

咁做咩想死

game都冇間

搬去london lo

咁又太多人
我理想既地方係類似Southport
好熱

hot

18'c?

早排仲凍到要開暖氣

邊到?

Lancashire

係咪好多支那人

唔算多喎
可能我細town

咁做咩想死

game都冇間

搬去london lo

London 咪又係無野做

skype la

坐幾遠成£150?

火車計 如果anytime ticket距離London一個鐘以上(fast train)係要呢個價

其實我因爲租約問題
暫住左係朋友度,其他歐洲國家
我同佢講左,叫我下星期飛番過去
而且間公司幾遠下,距離最近機場要兩個鐘

skype la

坐幾遠成£150?

其實我因爲租約問題
暫住左係朋友度,其他歐洲國家
我同佢講左,叫我下星期飛番過去
而且間公司幾遠下,距離最近機場要兩個鐘

offer幾錢

未問清楚,會問左先
因為無expect要face to face
但大公司應該相對其他entry level工高
但relocation個package好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞