【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇人有東倫敦車房推介,而家架車Random Revs, 一加油會無啦啦自動rev

無呀
劏車啦

你架車買好平 ?咁多問題要執

都OK平,暫時淨係呢樣
有冇人熟pc hardware野?
I7 6900k
X99 gaming
16x8 hyperx 2666mhz

公司機 試極都讀唔盡128ram...

Check下老母板 max 讀幾多

讀到128
喺唔識 有沒需要要先喺bios tune 好overclock先會讀到全部ram 暫時讀到96 差2條 c1c2糟讀唔到

rich.

公司機
有無人知英國 big 4 firms graduate program (training contract) 同直接 apply 做 Associate 有咩分別

求指救
I7 6900k
X99 gaming

咩公司部機咁撚勁
報工報到頹
I7 6900k
X99 gaming

Check下老母板 max 讀幾多

讀到128
喺唔識 有沒需要要先喺bios tune 好overclock先會讀到全部ram 暫時讀到96 差2條 c1c2糟讀唔到

rich.

公司機

公司機有咁勁就好
呢排慢撚到
Save個step file用兩粒鐘
I7 6900k
X99 gaming

咩公司部機咁撚勁

Server機係要咁多ram,同時間十幾人一齊run table queries
報工報到頹

x9999999999999999999999999999999999
I7 6900k
X99 gaming

咩公司部機咁撚勁

做3d...剪片 render 食多d ram快好多
點解呢啲野唔係公司電腦部搞
搵緊樓搬了
計過條數
交租&雜費
每月after tax 1800得翻600多啲
點解呢啲野唔係公司電腦部搞

沒電腦部 細公司
點解推得咁慢
搵緊樓搬了
計過條數
交租&雜費

搬去邊
想 grad 左後走黎做,老老豆豆香港真係唔係我想留嘅地方,打算拎BNO 申請 working holiday 黎做,然後再搵下工
搵緊樓搬了
計過條數
交租&雜費

搬去邊

Surrey
跪求車房
咁多位英國打工巴打,你地通常買機票係買單程咁買,定來回而回程有一年有效期果d?
搵緊樓搬了
計過條數
交租&雜費

管理+水電雜費都已經500一個月

買得個一個月,有錢咪整,賣返去出蝕仲多
搵緊樓搬了
計過條數
交租&雜費

管理+水電雜費都已經500一個月

租應該都要900
council tax + 水電煤 300

£300買到N手車
我最平見過都要£1000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞