【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

老細交租所以真係答唔到巴打
巴打係carnary wharf 返工?

問問大家,準備同朋友租屋住,發現spareroom roomster呢啲都係租房多,而且雙人房冇兩張單人床咁濟。如果我地兩個想搵兩個single room,應該去邊度搵比較好?多謝

budget多可以租2bedroom flat/ studio
又或者live out landlord問佢有冇可能offer double room with 2 single beds(長租1年以上機會大啲)
gumtree我都成日見有2bedroom flat放租

多謝巴打先,上緊gumtree睇。而家捻住短租先,因為我同朋友都係想留到visa expire嗰日,睇下搵唔搵到長工肯sponsor

其實double room 2 singles都幾迫

唔通兩個巴打同床?

2間房....

唯有係咁

Greenwich 有tube出Central
得閒可以去Stratford 買下嘢

Greenwich 租大約幾錢到? 去canary wharf 好近

問問大家,準備同朋友租屋住,發現spareroom roomster呢啲都係租房多,而且雙人房冇兩張單人床咁濟。如果我地兩個想搵兩個single room,應該去邊度搵比較好?多謝

budget多可以租2bedroom flat/ studio
又或者live out landlord問佢有冇可能offer double room with 2 single beds(長租1年以上機會大啲)

多謝巴打先,上緊gumtree睇。而家捻住短租先,因為我同朋友都係想留到visa expire嗰日,睇下搵唔搵到長工肯sponsor

有啲係超大雙人房黎既 不過你預遠d(zone3-5)同貴啲 大概成間房最少800左右啦

Greenwich 有tube出Central
得閒可以去Stratford 買下嘢

Greenwich 租大約幾錢到? 去canary wharf 好近

有啲係超大雙人房黎既 不過你預遠d(zone3-5)同貴啲 大概成間房最少800左右啦

我同宜家個FD都係上SPAREROOM搵到同一個FLAT有2間房
再留意下應該有

應該係話間間公司都有好多

俾埋份糧我逗啦
要做埋佢果份呀

俾埋份糧我逗啦
要做埋佢果份呀

不要再說了
我宜家要逗住條契弟做野
條友hea過西拖慢d進度
日日坐係個位度online shopping
都唔知點解會請埋D咁既人

俾埋份糧我逗啦
要做埋佢果份呀

不要再說了
我宜家要逗住條契弟做野
條友hea過西拖慢d進度
日日坐係個位度online shopping
都唔知點解會請埋D咁既人

用左我兩日時間
係excel整啲calculator俾班廢柴用

扮工留名吹水

洗衣機係負責洗乾淨啲野架喎
你成身都係泥你入去沖涼會唔會整到個廁所好污糟?
你緊既可以開次空機

你驚既可以開次空機

你驚既可以開次空機

加漂白水再開空機
interview一間公司係weybridge果頭
佢寫25-30k
開價幾多好
佢寫25-30k
開價幾多好

係咪日資果間
佢寫25-30k
開價幾多好

係咪日資果間

好似唔係
p字頭
唔知果頭生活咩價

利申 極少南下
佢寫25-30k
開價幾多好

係咪日資果間

好似唔係
p字頭
唔知果頭生活咩價

利申 極少南下

嗌28k 啦
唔撚理
佢寫25-30k
開價幾多好

係咪日資果間

好似唔係
p字頭
唔知果頭生活咩價

利申 極少南下

嗌28k 啦
唔撚理

多謝大佬教路
點解份份工都係London
佢寫25-30k
開價幾多好

係咪日資果間

好似唔係
p字頭
唔知果頭生活咩價

利申 極少南下

嗌28k 啦
唔撚理

多謝大佬教路

come come
佢寫25-30k
開價幾多好

係咪日資果間

好似唔係
p字頭
唔知果頭生活咩價

利申 極少南下

嗌28k 啦
唔撚理

多謝大佬教路

come come

Come here
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞