【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
各位倫敦支那城會去邊到飲茶

east london都有3間,出咁遠做乜

有咩,求推介

一品,royal china ,蓮舫
全部都有位泊,唔洗on99同人迫tube

邊間好食/性價比高

我覺得一品算最抵,但係3間都係20-30 2個人

london ok wo
去法國野食左45.

rich

有咩,求推介

邊間好食/性價比高

試下先
East London 重有冇咩好野推介
Btw 誠招飲酒團

有咩,求推介

邊間好食/性價比高

試下先
Btw 誠招飲酒團

when
想問下有冇人知去英國之前做個個tb test 如果未有英國地址 係唔係唔得?

搵個朋友地址 ,佢唔會verify, 但一定要有

即係我求其寫俾佢就得? 佢咩證明都唔要?

我個陣搵左間酒店既地址寫比佢 但我黎個陣冇住到 都冇事

唔該 咁我都是但俾酒店地址 估唔到做依d test 都要俾地址先

我個陣都覺得好奇怪 9成9都係亂比啦 邊有visa都未批就有落腳點

有咩,求推介

邊間好食/性價比高

試下先
Btw 誠招飲酒團

when

any time
east london 去開c對住city airport果間

east london 去開c對住city airport果間

個間係一品 ,NW 仲有間榮太都ok,夠多位泊

有咩,求推介

邊間好食/性價比高

london ok wo
去法國野食左45.

rich

飲茶呢啲翻香港先啦,英國嗰啲真係食唔落
想問下有冇人知去英國之前做個個tb test 如果未有英國地址 係唔係唔得?

唔該 咁我都是但俾酒店地址 估唔到做依d test 都要俾地址先

我個陣都覺得好奇怪 9成9都係亂比啦 邊有visa都未批就有落腳點

填曬公司地址...

未有工 唯有求其填住酒店地址先

填曬公司地址...

唔係個個未出發先搵到工既…
想食雪菜肉絲通

有咩,求推介

邊間好食/性價比高

試下先
Btw 誠招飲酒團

when

any time

屌你 唔覆人

有咩,求推介

邊間好食/性價比高

試下先
Btw 誠招飲酒團

when

any time

屌你 唔覆人

無錢食飯

邊間好食/性價比高

試下先
Btw 誠招飲酒團

when

any time

屌你 唔覆人

無錢食飯

有錢買車
大家最遠翻工要坐/揸幾耐車

邊間好食/性價比高

試下先
Btw 誠招飲酒團

when

any time

屌你 唔覆人

無錢食飯

有錢買車

所以就冇錢食飯
而家架車係車房
想食雪菜肉絲通

買黎整好快姐...
係肉絲煩d要切...

本來買左4個pain au chocolate, 2個聽日做早餐
未到十一點己經食曬

有無得買茶記啲cheap cheap通粉
超市買果啲好似食緊意粉咁

呢兩日係屋企玩整麵包
想食雪菜肉絲通

買黎整好快姐...
係肉絲煩d要切...

本來買左4個pain au chocolate, 2個聽日做早餐
未到十一點己經食曬

有無得買茶記啲cheap cheap通粉
超市買果啲好似食緊意粉咁

呢兩日係屋企玩整麵包

我鐘意硬身d

硬啲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞