【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
其實das搵緊咩工?
其實das搵緊咩工?

IT狗
其實das搵緊咩工?

IT狗

黎我到做吧

然後幫我整番好部電腦

試過有housemate喺咁 文化唔同 佢喺唔喺都扔入洗 自己洗衫開機空洗一次
落雨濕濕去teamdrink
再一次覺得非bbc嘅自己好撚摺
加上本身又唔喺好social嘅性格

我明

未打完
可能係文化唔同,成日覺得同d人溝極都溝唔埋咁

試過有housemate喺咁 文化唔同 佢喺唔喺都扔入洗 自己洗衫開機空洗一次

我喺波鞋撚 有時會入袋洗 只喺啲歐洲人亂鳩咁嚟
地毯放入去洗 甩哂線又唔執手尾
其實das搵緊咩工?

IT狗

黎我到做吧

然後幫我整番好部電腦

我只係個small potato...
儲多幾年經驗先

用刷手洗其實最乾淨

用刷手洗其實最乾淨

個隻喺洗鞋水刷完再加洗鞋袋咁洗法
其實das搵緊咩工?

IT狗

黎我到做吧

然後幫我整番好部電腦

儲多幾年經驗先

巴打寫開咩language?
其實das搵緊咩工?

IT狗

黎我到做吧

然後幫我整番好部電腦

儲多幾年經驗先

C, C++, Java, JavaScript, HTML
識但唔常用:C#, Python, MATLAB
當然仲少不了brainfuck同Lolcode
其實das搵緊咩工?

IT狗

黎我到做吧

然後幫我整番好部電腦

儲多幾年經驗先

C, C++, Java, JavaScript, HTML

報緊D咩工啊
正話手痕check bills
發現無啦啦幾個月前每個月電費比多左幾倍
屌喇星都唔知搞乜鳩
放工就打去屌柒佢
肯定又借D椅係度屈錢
其實das搵緊咩工?

IT狗

黎我到做吧

然後幫我整番好部電腦

儲多幾年經驗先

報緊D咩工啊

graduate software engineer/game developer

話說巴打用咩搵租樓?rightmove? Gumtree?
睇rightmove咁多間都千鎊起跳唔知做乜
其實das搵緊咩工?

IT狗

黎我到做吧

然後幫我整番好部電腦

儲多幾年經驗先

報緊D咩工啊

graduate software engineer/game developer

加油
宜家揾緊工?

我都係同frd去D agent度揾屋住
OT到而家先放
Ot中...
OT到而家先放

比人port

四月叫啲撚樣好換parts啦
用到爛啦
中間有假唔換唔換
到今日爛尻左要我OT停production換
OT到而家先放

比人port

四月叫啲撚樣好換parts啦
用到爛啦
中間有假唔換唔換
到今日爛尻左要我OT停production換

IT狗

黎我到做吧

然後幫我整番好部電腦

儲多幾年經驗先

報緊D咩工啊

rightmove好似好多都係agent
我就fb wh group spareroom gumtree呢三個比較多
依家住緊既係spareroom搵返黎
如非必要都唔好搵agent 好多都仆街黎
interview一間公司係weybridge果頭
佢寫25-30k
開價幾多好

第一份工?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞