【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
去咗peak district好凍

正常同人share一間flat幾錢島正常

crossharbour果邊平少少,之前我朋友住果到大概500幾600全包
間房都幾大
如果你住到落mudchute果邊應該仲平d

搭單問 如果canary wharf返工,住邊頭會安全d?

平同埋安全OK嘅話Lewisham嗰邊

番canary wharf住dlr沿線/canada water果d都ok啦
幾多選擇

Thanks

我遲D可能都搬去果頭

我仲整緊visa 可能最快到8月尾到, 招乾淨roommate .
巴打諗住住邊區? 我想搵一人廁所果d 比多少少都無所謂
in完唔知幾耐有消息呢

我第二日就打黎話請

咁你番黎未

9月先番
打邊爐呀喂

如果in得成份工join 邊爐團ok?

梗好
份工係倫敦?

好近啦 近過oxford

而家朝朝早4,5點扎醒

正常同人share一間flat幾錢島正常

crossharbour果邊平少少,之前我朋友住果到大概500幾600全包
間房都幾大
如果你住到落mudchute果邊應該仲平d

番canary wharf住dlr沿線/canada water果d都ok啦
幾多選擇

Thanks

我遲D可能都搬去果頭

我仲整緊visa 可能最快到8月尾到, 招乾淨roommate .

你搵ensuite可能要800up係狗島既話

幾多選擇

Thanks

我遲D可能都搬去果頭

你搵ensuite可能要800up係狗島既話

住緊mile end表示£650+bills係公價
你地搵屋用咩網?gumtree好似平spareroom好多咁

唔覆我

用rightmove check開好似都偏貴
你地搵屋用咩網?gumtree好似平spareroom好多咁

唔覆我

Spareroom好似平啲 gumtree似乎仲平但唔知有冇伏

用gumtree呢d有好有壞,有d人會sublet出黎,大業主未必知或者俾sublet.出事變左又係要搬。但係相對比較平同未必會出事
好撚野
終於做哂人地啲野
可以開始做自己野啦

唔覆我

Spareroom好似平啲 gumtree似乎仲平但唔知有冇伏

用gumtree呢d有好有壞,有d人會sublet出黎,大業主未必知或者俾sublet.出事變左又係要搬。但係相對比較平同未必會出事

係weybridge, Surrey果頭做野
有冇人住過果頭?搵緊地方住
有車
有冇英國做bank 嘅巴打分享下?

唔覆我

spareroom就多d rooms搵
zoopla就多d flats,成間租哂果隻

唔覆我

咁zoopla 定spareroom平? 開頭覺得spareroom平,加左一堆條件之後變到仲貴左

我覺得spareroom平d

唔覆我

咁zoopla 定spareroom平? 開頭覺得spareroom平,加左一堆條件之後變到仲貴左

我覺得spareroom平d

一間房點都平過一間屋,經agent 又要交幾百agent fee,仲有6week rent deposit
申請左TIER5 YMS
佢約我INTERVIEW
想請問有冇手足知係做咩
GOOGLE晒都冇結果
想請問有冇手足知係做咩
GOOGLE晒都冇結果

要INTERVIEW架咩
我果陣冇既
想請問有冇手足知係做咩
GOOGLE晒都冇結果

我果陣冇既

入去交低份form
入房對住鏡頭講名同生日日期打手指模?
想請問有冇手足知係做咩
GOOGLE晒都冇結果

我果陣冇既

入去交低份form

我完全冇
要打指模已經係去到整VISA啦WOR
想請問有冇手足知係做咩
GOOGLE晒都冇結果

我果陣冇既

入去交低份form

我完全冇
要打指模已經係去到整VISA啦WOR

TIER5 入得去唔係整呢啲之後等消息咩
中間仲有咩step?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞