【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
其實已經拎住個BC的話,係唔係完全唔會有手續上既搵工障礙?

都會失業的
趁lunchtime走去附近waitrose買返兩盒waitrose one strawberry先
次次放工去睇都比人掃清光

rich
趁lunchtime走去附近waitrose買返兩盒waitrose one strawberry先

rich

邊夠你黎可以去游山玩水

rich

邊夠你黎可以去游山玩水

Camping 同瞓街無分別
btw Peak District 位ching 呢

都會失業的

咁都係個人問題姐
響香港意興闌珊,想去闖吓(屋企關係已拎BC)

rich

邊夠你黎可以去游山玩水

你琴日又唔黎打邊爐

都會失業的

咁都係個人問題姐

去到唔好攞min pay幫支那人打工is ok
太遲
放工番屋企個腦都係番工野
是否悲哀
london 38k點睇

go

本來想下年買樓, 但london應該買唔起

between份工係 denmark hill左右, 個post出現過幾次都請唔到人

識買一定買South Ribble地區
好住

其實住完香港對ldn無咩興趣

所以先住south ribble
一齊黎Lancashire住

rich

邊夠你黎可以去游山玩水

你琴日又唔黎打邊爐

唔係London, 我今日飲嘢ok 呀

都會失業的

咁都係個人問題姐

去到唔好攞min pay幫支那人打工is ok

仲要比人 cap ni and pension

sad
http://www.rightmove.co.uk/property-for-sale/property-59498683.html

你老味 481 sqft 成365k

go

you give me money?

yes

me witness

🤔

ok pm bank details

ok, 你係度打出嚟
Ac no./Sort Code
放工番屋企個腦都係番工野
是否悲哀

做自己野輕鬆下啦
黑人區好住吖!屋又平,黑人野又好食

住Mile end表示長期都唔覺得自己係住緊英國,似住緊巴基斯坦多d

住Mile end表示長期都唔覺得自己係住緊英國,似住緊巴基斯坦多d

Allahu Akbar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞