【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
講清楚,係香港淪陷20年。

呢句係留俾雞巴睇
OT 唔計落35k到
想用tier2 5年 伸請ILR 請留意
呢排睇緊office工
好多都要十項全能咁款
我係香港讀垃圾acct拎垃圾hon又冇乜office經驗係咪應該收皮
呢排睇緊office工
好多都要十項全能咁款
我係香港讀垃圾acct拎垃圾hon又冇乜office經驗係咪應該收皮

份份都話要十項全能
個個fg出黎都成舊飯咁嫁啦
聽過個名當識就ok
呢排睇緊office工
好多都要十項全能咁款

份份都話要十項全能
聽過個名當識就ok

成日形住開工之後乜柒都唔識會直接比人炒撚左
呢排睇緊office工
好多都要十項全能咁款

份份都話要十項全能
聽過個名當識就ok

成日形住開工之後乜柒都唔識會直接比人炒撚左

我返呢份工都係咁諗

咪又係做左成年...

依D野最緊要過到interview
入到去真係唔識就比心機學
個個出黎都係薯仔一舊 你唔識就預左架喇
最緊要態度良好就無問題架喇
呢排睇緊office工
好多都要十項全能咁款

門面要求姐

成日見到graduate position要求5 years of experience係乜玩法

呢句係留俾雞巴睇

條友有bc, 佢理撚得你

無論雞巴有冇BC, 都唔會改變香港淪陷20年呢個事實

利申:有BC
我至驚係interview
毒撚一對住陌生人就好撚緊張 講野打曬kick

衰多幾次當練習下就ok
最緊要準備充足就自然會有信心

我都係毒j,但interview 我就上身

我成日覺得答d competence based question好難,有冇Tips?

我成日覺得答d competence based question好難,有冇Tips?

老老實實來來去去都係果十零條
事先準備好答案到時臨場發揮就ok
到時答到你唔想答
有冇人住 Westminster / elephant&castle 個頭, 而由方便比小弟係7月8號租住4日, 會比返錢

咩黎

你見工個時冇人問過你Competence Based Question?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞