【英國】英倫扮工室VII

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
london 邊度有好野食
西餐please

btw, tower of london/ british museum果頭

Nandos

真係好味呀嘛

雞巴有幾多個chilies?
西餐please

Angel果面有幾間平民法國餐廳都唔錯

有好推介?

Casse-Croute (London bridge)
La Petite Auberge
第一間都唔錯既個人認為

要posh d既仲有其他不過想要先打出黎喇

咩losbter果D就好多巴打有提到喇費是重覆

上次食brasserie zedal幾好食,價錢又抵屌,上次帶埋條女去有live band。3 course+wine先£30一個人

呢間係抵,氛圍都好好,不過水平認真普通

唔係啦,係公司律師同我搞,我比晒undergrad cert ielts果d,律師話佢見親讀緊masters既就係咁問問題

叫間 U 出 transcript 同信 stating the duration of the course would that work?

做左啦,visa果邊未覆 堅持要見cert呢樣野真係好on9,我a level,undegegrad都係英國讀 我公司仲要係半公營機構

tier 4 on master轉t2?

係呀

即係佢預你finish course先開工?

總之佢話我要証明我有讀master就要見cert,條友好撚直必都唔撚用腦既屌 我2/10開工,cert就起碼十二月先拎到

你student visa幾時完?如果十二月後完咁你可以用而家個status打工打到12月攞cert嗰陣再申請tier 2, 因為tier 4話畢業後未expire之前當outside term time, 冇打工工時限制

叫間 U 出 transcript 同信 stating the duration of the course would that work?

做左啦,visa果邊未覆 堅持要見cert呢樣野真係好on9,我a level,undegegrad都係英國讀 我公司仲要係半公營機構

係呀

總之佢話我要証明我有讀master就要見cert,條友好撚直必都唔撚用腦既屌 我2/10開工,cert就起碼十二月先拎到

你student visa幾時完?如果十二月後完咁你可以用而家個status打工打到12月攞cert嗰陣再申請tier 2, 因為tier 4話畢業後未expire之前當outside term time, 冇打工工時限制

我grad scheme十月二號開始呀所以好似唔用得tier4,d野都係律師搞,我心諗齊文件又身家清白做visa可以有幾難做呀
西餐please

btw, tower of london/ british museum果頭

Nandos

真係好味呀嘛

雞巴有幾多個chilies?

好似無用,而家整返個先
用Andriod Pay 有個好處就係所有咩loyalty card 放晒入去唔駛煩
嚟緊去邊度Camping 好呢

想趁好天去玩獨木舟不過唔知有咩門路

係呀

我grad scheme十月二號開始呀所以好似唔用得tier4,d野都係律師搞,我心諗齊文件又身家清白做visa可以有幾難做呀

因為法律上tier 4 after graduation係可以全職work直到visa end

威爾斯山區

peak district?

I just came back from 3-day trekking in there

威爾斯山區

之前去咗Brecon Beacons 好正
夜晚黑睇星星+食羊扒

I just came back from 3-day trekking in there

more 有諗過去Lake District

more 有諗過去Lake District

lake正, 唔洗車都得

不過好似有啲遠
有無巴打玩過Car Trial ?
好似好正 £20 就有得玩
突然間又好想辭職

do it

好想儲夠三個星期
而後係佢風頭火勢果時辭職
第二日起就唔撚番工

利伸
有兩個星期假

notice period咁短

唔寫 TPM BOM
program無back up唔comment
寫頭寫尾唔寫中間
Drawing唔落PDF
諗起都興撚奮

見出面D JOB高成20-30%人工都想搵下新工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞