[ARMY]防彈少年團BTS討論區(39) The best moment is yet to come!

1001 回覆
25 Like 10 Dislike
其實呢個plan可能早就會做
只係疫情推遲咗
但佢哋講出嚟要面對呢刻 我好唔捨得
就好似旻旻所講
最難過既係明明我哋一直陪住佢哋, 但好多事佢哋都唔能夠同我哋分享
見到佢哋每個講得咁小心翼翼
南俊會因為要個人發展而覺得對阿米唔住
真係想像唔到佢哋背後承受住幾大壓力

雖然真係非常非常非常唔捨得
但我想佢哋每個都開開心心, 做到自己想做既野
아포방포
出solo都係好事
團體作品已經冇咩突破
大家快快solo完快快合返體又係一條好漢

翻譯‪cr: kookoonni ‬
仲未平復到心情
但係幾唔捨得都好,我反而好期待之後見到佢哋嘅發展
雖然我好想睇去現場佢哋七個嘅表演 (我仲未睇過)
但係見佢哋今次就咁擔心我哋會因為咁而好傷心而佢哋感到傷心,我就會更加傷心好似1999左對唔住

佢哋真係太好
我諗冇乜Idol會咁樣夠膽講晒自己想講嘅嘢出嚟,但正因為佢哋係防彈所以佢哋先會咁做
十年喇,希望你哋可以開始唔使理其他枷鎖,好好為自己而活,好好享受下祝福你哋呀
好彩係covid前幾年入坑
起碼前幾年可以每次有演唱會都盡量飛過去睇
Agger
其實短暫分開各自solo 好平常既事
由其如果佢哋打算輪住入伍

佢地行左9年先黎solo 已經好勁
唔捨得團體活動就點都有啲既
因為唔知幾時先合體
有啲sad 係因為係哩半年先入坑 短期內可能冇機會見到佢哋7個但同時都好為佢哋開心 希望佢哋可以做到自己想做嘅嘢 同埋開心就夠
好傷心又好開心
唔知要等幾耐先會再見到佢地7子合體
登佢地好傷心 明明係出solo講到好似背叛佐米咁
希望大家solo會有好成績會有成長
身為米 一定會支持你地每一個 一定會等大家團聚
我仲未平覆到心情.. 一睇到啲fanpage文字就想喊
雖則佢哋solo係好事 但畢竟睇開咁耐7個人 真係突然間好唔習慣
佢哋真係好好..事事以我哋行先諗先..
防彈永遠不會散 對吧.

依家終於明yet to come嘅歌詞
睇南俊講平行世界果段
喊到我癲
想睇完全體7個既現場演唱會

黎緊仲有冇話開
其實佢哋係可以唔洗同我哋交代
但係都選擇用呢個方式講
仲要係因為覺得自己無再進步而solo
而唔係為名氣搵錢
真係未見過其他團係咁
呢世都唔知搵唔搵第二個咁樣拎個心出嚟同咁值得中意嘅團
依家係到煲返break the silence burn the stage 啲紀錄片 又準備喊一餐…..
雖然好唔捨得
但無論係以防彈活動定以solo活動 我都會支持
之後一定會有重聚嘅一日
相信防彈等幾耐我都得
睇完南俊個訪問好感動
防彈世一
團體太大影響力令到佢哋自己都唔知自己係度做緊咩
原來連成員自己都覺得好迷茫
所以大哥jin係會當兵前solo?
佢聚餐講自己應該最後先會出
佢哋仲成日話自己做得唔好
好想同佢哋講其實已經好叻
佢哋好驚滿足唔到大家嘅期望
好大壓力
連講想休息一下都好似好對唔住army咁
本身唔想咁悲觀咁諗

但solo ,入伍,續約問題

好驚其實係名存實亡

暫停活動保留團名,隊隊散前都係咁講
入坑無幾耐 有無咩GP必入
圍爐TG有無
佢地份約續到2027年應該冇事嘅
係唔知幾時會再有團歌啫
其他團散係因為有醜聞/人氣下滑
防彈咩都唔係
應該真係因為想有發展上既突破先有咁既決定
如果唔係佢地大可以食老本食到冇人買碟先散
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞