[ARMY]防彈少年團BTS討論區(39) The best moment is yet to come!

1001 回覆
25 Like 10 Dislike

哩張相真係好好睇

旻旻

阿米們 今天是9週年
是防彈少年團誕生的日子 也是第一次見到大家的珍貴的一天
像今天這樣珍貴的一天 能見到大家真是萬幸

想說的話很多 想傳達的感情也很多
一年一年一年過去 說的都是一樣的話
又感謝又抱歉 我愛你這些單純的話
重量感好像變得更重了。

但是能用語言表達的話只有這些啊

每次我們演出的時候 大家都會跑過來
謝謝大家想看的時候看

總是讓大家等待,比起大家的應援
很抱歉我們的回報太小了。

即使這樣也一直陪伴在我們身邊,所以真的很愛你們。

感覺時間過得非常快 黯然失色
回顧過去,我覺得我們一起經歷了很多事情,也感受到了很多。

以後會積累什麼樣的回憶 會發生什麼事呢
會因爲什麼事情而哭又笑,既期待又期待。

用不輕的話傳達。

我們想盡可能長時間地和大家在一起。
我們會以更好的面貌報答大家的

感謝大家對我們的音樂演出和喜愛
衷心感謝。

呢輯!
好似有人……無著衫
呢個衰豬好曵
出咗聚餐link未?
睇緊睇緊! 睇佢哋閑話家常已經好幸福
真係好鍾意睇佢哋傾計
好舒服好隨性
彈仔逐個出solo album
會唔會出返mono同hope world
好想買嚟收藏
想儲齊
睇到眼濕濕
喊咗好唔捨得
아포방포
防彈真係好愛我哋
明明出solo係咁值得開心嘅事
已經團體活動咗九年 要專注個人發展都係正常不過
但佢哋都講到小心翼翼 好似好抱歉咁……
我想講無論點都好 真正愛你哋嘅Army都會支持你哋㗎
雖然作為Army會好唔捨得
可以比更多人認識你哋 絕對係一件好事嚟
希望防彈每一個寶貝都開開心心
做自己想做嘅事
Btw第一次見南俊喊到咁 我都忍唔住崩潰咗
仲係好想喺佢哋入伍前睇到完整體演唱會
唔知有冇可能呢
聽到佢哋出solo勁興奮
點知講講下原來係暫停團體活動
睇到最後喊到痴線
不過都好理解同支持佢哋
佢哋真係好真誠,雖然一直都好期待個人活動,但聽到個下真係又開心同時又好sad冇諗到會以依個形式去講..唉
我諗佢哋都諗咗好耐到底點樣講
但各自solo可以做各自中意嘅style 之後再聚埋一齊可能更有火花 會等你哋再一齊有團體演唱會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞