[ARMY]防彈少年團BTS討論區(39) The best moment is yet to come!

1001 回覆
25 Like 10 Dislike
你個ID.........
我哋忙內大個仔啦
唔係2030咩

J死
係囉得2分半短到呢
唔知有冇用但大家一齊幫手report下呢個youtube channel (就係之前v係weverse話告果個) 成日出片做9彈最近個條片仲話rm就嚟結婚
https://youtube.com/channel/UCnMCQ6hbm5kKuGt9KH9lJFQ
搵佢哋拉票幫釜山爭取主辦城市, 下年11月投票, 所以今日官方公布嘅宣傳活動都一定會係投票之前舉行
你哋有冇睇韓版紙房子?
一開頭用防彈吸引人睇
未必始終原版Season 1 太神劇了
我唔知呢個係咪佢慣常嘅宣傳手法, 但由之前單方面keep住俾spoilers到呢幾日嗰啲tweets….佢真係非常之attention seeker
佢搞左啲咩出嚟 想知
再加上cp個ig post有張相係手繪嘅jk同佢 佢post嘅時候重crop埋人哋水印有啲唔尊重個artist
同埋個mv又係 好似係話原本已經較咗係會遲一個鐘出 但又唔講 到最尾出mv嗰時係重有倒數雖然佢都冇講明會幾點出 但成件事佢成個attention seeker咁
唔明點解明知咁多人屌佢錯 都唔confirm下 厚面皮到話多like仲叫JK改名
Jungkook有咁難串咩
已經唔係第一次
之前CP都串咗做jungcook
根本就係唔上心,唔尊重
亦有機會係專登串錯製造noise, 反正我覺得佢哋嗰種宣傳手法有啲over

Hobi 7月15號出solo碟
7月1號先行單曲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞