[ARMY]防彈少年團BTS討論區(39) The best moment is yet to come!

1001 回覆
25 Like 10 Dislike
Jhope啲新歌好適合Lollapalooza
好期待
個個都愛成員同阿米, 冇話邊個最愛, 只係性格同表達方式唔同, suga外冷內熱
個個都最愛得唔得呀
最愛一定要得一個既咩?
jack in the box 好正
大家對語言理解唔同, 「最」對我嚟講有種比較, 排咗次序, 費事又引起爭論邊個愛多啲啦
Sorry
可能因為我對suga有偏見
同埋少留意佢
所以我睇到得佢一個冇去hope個活動時對佢感覺好差
不過我會試下了解佢地多d
我睇左Bon voyage 頭2季
部分run bts
仲有d Youtube 剪片
不過我唔係好知你地講果啲訪問去邊度睇
可以睇吓劉Quiz同Let's BTS
係比較深入嘅訪談show
仲有每年嘅festa聚餐都可以睇,佢哋都會講好多自己嘅想法同反思
搞笑嘅話仲有出差十五夜
得罪講句,睇完頭兩句bon voyage同有睇跑彈都仲可以對糖有偏見嘅,ot6可以直接講
Sorry
可能因為我對suga有偏見
同埋少留意佢
所以我睇到得佢一個冇去hope個活動時對佢感覺好差
不過我會試下了解佢地多d
我睇左Bon voyage 頭2季
部分run bts
仲有d Youtube 剪片
不過我唔係好知你地講果啲訪問去邊度睇
得罪講句,睇完頭兩bon voyage同有睇跑彈都仲可以對糖有偏見嘅,ot6可以直接講
又唔緊要嘅,可以落力啲推入坑
不過其實suga做跑彈都幾落力
佢都有做好多效果同做MC
唔覺佢好懶喎
有偏見好難搞仲要佢話已經睇過bv同跑彈,明顯係已經先入為主咗
但真係唔明點解睇完都可以對糖有咁嘅諗法,bv佢好照顧成員跑彈又玩得好落力
我識得有米睇完bv 之後反而鍾意左suga
佢本身對suga無好感
between訪問我覺得let's BTS同360 star show都好睇
我都係呀本身佢麻麻地哥line係忙內line嘅顏飯,睇完bv同in the soop愛上糖
我都係睇完咁多物料之後變咗副命係貓貓
無論本命係邊個都會有想嫁比閔玧其嘅時候so true
珍...成日出軌
逼到yoongi要上水講 你估佢哋7個自己圍內唔知佢唔舒服咩 就係啲有偏見或者haters自以為又捉到防彈啲所謂不足 令佢哋連唔舒服都要澄清
但係多謝呢啲人 我哋先有yoongi嘅update
希望佢快啲好番晒無事
忽然諗起 18年初佢哋有諗過解散個陣
貓貓作咗tear
我諗呢首歌已經解釋到貓貓有幾愛成員

https://youtu.be/6dftlEUkSfc
其其喵 希望唔係睇到啲咩先上水咁講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞