[ARMY]防彈少年團BTS討論區(39) The best moment is yet to come!

1001 回覆
25 Like 10 Dislike
同最衰都係佔中差唔多
開頭都講得幾感動,大家理性討論解釋或者鼓勵佢,佢就一味拎受害人身份係咁情緒勒索,後面仲無啦啦係咪都入防彈數

學上面話齋,牙藍問題唔通又關彈事咩,真係r爆頭,呢幾日睇到頭都側
有冇人今日買到Proof merch00分入咗一陣就sold out
返黎韓國有4k直拍睇 啲衫造型又靚可以狂loop
見到佢哋一上嚟就眼紅
2年幾3年啦自己地方係唔同啲
暫時只可以聽住果果vlive先
我等呀,要等到睇live睇choreo嗰日,
仲有Louder than Bombs, Paradise!!!!
唔準走數!!
Louder than Bombs等左幾年都未有live
由on計起3年半嗱….
佢哋果日表演完直播
話嚟嘅大部分都係未見過嘅fans
我仲心諗:下?咁都認到人?
係咪有啲唔喺韓國嘅大站冇去
見慣見熟
不過之前都有聽過簽售嗰陣
佢哋真係會認得啲米
會唔會係佢哋錄影嘅時候同阿米傾偈做下調查問邊個以前有嚟過所以先知道
諗住平常心咁買,點知買到隻手鈪
我睇住d野10秒變sold out
不過6:00好似補左2販?
有冇人知點解班外米咁憎charlie puth
係咪話佢痴bts 想紅 ?好似唔止一次
睇呢個, 可以skip泰泰同佢之間嗰part因為比較主觀 (不過我之前睇佢一段佢凝望住泰泰嘅片, 我睇完之後驚到search佢係咪gay) 你睇And now about Charlie Puth嗰段應該會明
https://www.quora.com/Why-does-Taehyung-dislike-Charlie-Puth-People-call-it-his-vibe-check-What-is-passing-his-or-failing-vibe-check
喺ig碌到條片但搵唔返 想問大家知唔知係邊場con!
係佢哋著住有藍色紫色閃片嘅衫 唱日文歌 首歌個feel似啲啊叔feel咁好可愛好想搵返嚟睇
https://twitter.com/dikshubts7/status/1527232947941609474?s=21&t=AITe8m-WPo35qvwPHj0t9Q

喺youtube得幾十秒 你可以去twitter到搵otsukare bts 會有全片
哇多謝你啊首歌好有趣!!

一個二個唔著衫
凍啊仔
佢根本就除定衫等緊我
cp都要靠痴先紅?笑左出黎

Left and Right (feat. Jung Kook of @bts_bighit)
Out June 24th. charlieputh.lnk.to/LeftandRight
佢除咗一半等你嚟幫佢除埋剩番個一半
彩色版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞