[ARMY]防彈少年團BTS討論區(39) The best moment is yet to come!

1001 回覆
25 Like 10 Dislike
想問點解係辱華團?
仲有冬奧事件 南俊真男人
雖然「成日話要睇歌詞」係公海係笑話
但真係有道理 睇左歌詞真係會更加欣賞佢哋

最近推左朋友落坑 佢本身係顏飯
後尾有日佢無啦啦同我講防彈啲歌詞原來好有意思
更加鍾意同欣賞佢哋
呢條友係咪以前同防彈有個乜嘢過節?
佢專業hater嚟
邊個紅就屌邊個,屌咗彈好多年

之前有個過氣黑人rapper又係(我唔記得名,淨係記得比Eminem串到一棟都冇),自己有podcast開想多啲人聽就會引人注意
外國好多professional clout chaser
咁由得佢啦….今次佢都幾刻意引人鬧佢
ignore him, attention seeking
j-hope 'Hope In The Box' Visual Teaser
https://www.youtube.com/watch?v=j8_g8R3VTXY
你地有無玩隻Game
卡緊關, 入面啲相好正
真人相定卡通??
真人呀, 入面過咗一定關數/達成咗目標之後會有相解禁
即刻好有衝勁玩
睇嚟JK好鍾意網購呢個game幾好玩, 跑彈用得上
https://constellargames.com
有呀, 仲follow咗JK同RM, 間唔中就上佢地嗰島參觀 JK破關速度超快
想玩 但好似好嘥時間
咁得閒 定係課金
佢有課金買泰泰嗰套costume, 泰泰嗰套唔可以用gems換, 要2百幾蚊港紙買, 過關就唔知有無靠課金
我都想買花郎泰, 淨係買咗58蚊嗰個package有butter套衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞