[ARMY]防彈少年團BTS討論區(39) The best moment is yet to come!

1001 回覆
25 Like 10 Dislike
一定會
加上佢地入真係驚佢地俾人恰
入面大粒既恰真係只能硬食
應該唔會恰佢哋掛
希望佢哋名義係服兵役,但應該會當Vip咁看待掛
越出名越俾人𥄫實 唉
當佢地VIP就冇乜可能......
俾人爆出黎真係俾人鬧爆
韓國人好忌有優待呢啲野
恰就睇下點恰...
小事就睇下私隱野呢啲都實有....
不過佢哋對人咁好應該冇乜野嘅
一定會啦
咁啱遇著有啲on9仔同一隊都煩
兩年前出stay gold已經有ARMY睇得個MV係有唔同舊MV場面,而家諗起佢哋兩年前已經計劃solo,兩年前已經精選緊
而兩年係偷返嚟嘅感覺又再次好實在
https://twitter.com/snowedflowers/status/1538508578994020353?s=20&t=ssCr_bAkYEv-Uhz3tGpBXw
寧願佢做返個正常人入伍
原來尋日出左,完全唔記得
(已經開始記唔到 schedule orz)
https://twitter.com/btschartdata/status/1538648418771472387?s=21
佢地心理質素咁強應該唔會俾自己受唔合理對待ARMY耐心等佢地come back home 就可以了

Thank you for contacting us.

Unfortunately, the shipping and/or billing address on your order triggered our system’s fraud blocks.

This resulted in your order being automatically cancelled and refunded.

We have no further information available, and we apologize for any inconvenience.

icic thanks
不過而家Sold Out
之後我試過Preorder埋Digital copy 都唔得 same issue

其實個班係咪私生飯嚟
咁樣跟住俊,睇到都覺得乞人憎
明明係私人行程,仲要貼到咁近影到實一實
我覺得係
班人唔似係咁啱喺機場偶遇
如果冇睇錯嘅話有個拎埋大炮去影
而且啲記者都好仆街
小俊私人去旅行回國做乜要去捕佢
今次小俊完全冇透露過自己去旅行
點解唔可以留返小小私人空間

見到今次好似冇乜人屌班私生
好多人都focus曬喺可以同小俊近距離度
覺得佢哋好好彩
好似冇懷疑過點解佢哋會知小俊返嚟咁

https://www.instagram.com/p/CfKFX_IP799/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
國仔提大家仲有幾個鐘就出新歌
將會喺釜山舉行演唱會呀! 不過未知今年定下年
Left and Right MV去咗邊

Pop song越嚟越短係咪潮流嚟多次播多幾次

放心 歌詞係Charlie寫
但呢句令Army有好多幻想空間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞