[ARMY]防彈少年團BTS討論區(39) The best moment is yet to come!

1001 回覆
25 Like 10 Dislike
有時覺得某部份fans真係唔值得防彈咁樣為佢哋付出
成日嫌呢樣唔夠好 嗰樣唔夠完美
佢哋遇到咩應該點做blablabla
老實講 長期比自己在乎嘅人咁樣檢視
所有目光投放哂喺佢哋身上
要頂得順都幾難 佢哋已經為fans做咗好多野
仲想佢哋點?
唔應該再強迫佢哋樣樣野都要符合我哋期望
韓國演藝圈文化特別癡線
idol無論有咩貢獻 地位都係賤過地底泥
就算防彈為韓國爭咗幾多光
都係要同普通人一樣去當兵
更甚所有行為都會比人放大檢視
所以我相信根本好多野佢哋自己都控制唔到
想表達心入面嘅諗法又係咪姐係咁易?
公司手執幾多話語權我哋又知幾多?
我理解fans會對佢哋有唔同期望
但都係嗰句 可以唔愛 但唔好傷害就得
佢哋每一個對於真心愛佢哋嘅Army嚟講都係好珍貴嘅人
唔想佢哋比人誤會係功利 係自私嘅人
由Dynamite爆紅開始,佢哋就注定要繼續迎合歐美市場公司應該係其中好大因素
佢哋咁重視阿米,雖然呢幾首歌帶嚟豐收,但的確同當初BTS相差好遠,睇得出RM自己都好無力
叫佢del歌當然無問題 你有提出呢個要求嘅權利
但想溫馨提醒一下 串流平台有得隱藏呢啲歌
電視播就轉台 如果YouTube recommend 呢啲歌
你可以撳不推薦這頻道 咁會更加快解決到問題

請記住 你可以主動封鎖唔想睇嘅內容
講到最基本佢哋只係歌手
Yet to come都話佢哋只係中意音樂
唱好歌跳好舞已經做咗份內事
which呢部分我覺得佢哋係100分
其他道德枷鎖都係拎自己套標準放落佢哋度
佢哋從頭到尾都話自己唔完美
係啲人諗多哂咋喎
唔知7個股東拋左啲股票未
Hybe 應該有排插
之前Jin j-hope RM拋左股票, 真心睇透間公司
其他人應該對bighit 有留戀, 唔知公佈前拋晒未
果次佢哋三個唔係賣晒只係賣咗部份, jin賣咗20幾% 而j-hope只賣咗8%
Jin hit
支持JinHit!
果果又開live係咪知我哋唔開心
國仔:我哋冇解散嘅諗法,未來都有好多團體活動
國仔
佢哋都嚇親 係咁講唔係解散
好明顯係想氹阿米開心
佢哋真係勁sweet
Jin珍係已經紋咗! 咁依家只差267
有冇睇去美國類似地鐵站(?)個表演好正
https://star.ettoday.net/news/2273675
‘ 太多的痛苦,都是從找不到自己開始。對阿米唱著《Love Yourself》的人,終於要踏上愛自己的新旅程。’
V live冇嘅?
完咗
小國次次話最後一首 N次最後一首
金南俊一個直球打出嚟型到
“想要誠實的勇氣總是會招來不必要的誤會和麻煩”
見到琴日個個喊曬即刻出嚟氹返我地아포방포
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞