[ARMY]防彈少年團BTS討論區(39) The best moment is yet to come!

1001 回覆
25 Like 10 Dislike
將公司野入BTS數
首歌係犯未犯法時做
佢參與好少 咁就要抹煞晒其他人嘅努力
因為呢啲小事就話要delete晒啲歌
就你呢啲mantis 對偶像要求多多
以為洗少少錢就擁有佢哋人生
預錄嗰陣發生,所以冇片冇流出,好多韓米都有講
當時應該係大哥講大叔笑話,之後成員叫ARMY噓大哥,泰亨就笑笑口話防彈同ARMY一齊咁耐應該噓嘅就要噓
然後大哥就大嗌:方時爀,下邊班韓米全場噓
其其係浪漫既雙魚座

「不用因為沒有和我們從一開始一起走過來而傷心,當你飯上防彈的那一天,也就是我們為你出道的那一天」
我愛金碩珍
然後唔知係Suga定JK問方時爀做錯咩事要搵佢嚟玩
上兩年生日直播有fans問泰亨揀五歲嘅方時爀定五個方時爀, 泰亨話:我唔想答呢個問題 其實佢明明可以skip呢個問題但專登咁樣答, 我覺得佢係想講兩個佢都唔想要
認住紅白藍BB個名,公海有時踩防彈,有時彈鏡post就出嚟話自己係ARMY踩鏡
覺得啲人好搞笑,亞洲人就話點解唔反抗公司,歐美就覺得公司冇錯因為防彈冇公開話公司衰。
但其實有約在身,衰啲講防彈只係員工,係咪要毀約之後再公開屌到公司仆街先合心意?明明平時已經陰啲陰啲話公司
唔係啦, 短片又唔係直播佢哋突然爆肚, 公司剪輯完先出街
我睇啲外國阿米講, 公司出聲明係因為英文字幕用咗hiatus呢個字, 而當日One Direction亦係話自己on hiatus但最終名存實亡, 所以有啲路人/fans話防彈on hiatus同1D當日情況一樣, 因為有呢個猜測所以公司先急於澄清佢哋會繼續團體活動, 同個人活動並行
嗱 你呢啲咪叫對人唔對事囉
對住個manti都可以講其他野
更何況我從來冇叫講過自己係army
冇話係ARMY你入嚟做乜,得閒入嚟屌下金泰亨又話搵過第二個追,關BTS乜事?唔出返公海講?
聽日係咪有得睇
Ok thank you
唔知佢哋去唔去現場
佢哋好明顯係知咩事
但都係成年人唔通拍檯反面..
我覺得今次既做法唔多唔多都係一種反抗
可能有人覺得唔夠勁
但起碼都確認咗好多阿米一直以來既想法
[例如英文歌既問題]
佢哋真係無需要為你嘅過去負責
唔好意思都要咁講
但我尊重你嘅諗法
雖然佢係一件兩頭蛇加我唔同意佢話你係mantis,我覺得你只係因為你嘅過去咁啱同而件事有關所以先有咁嘅反應,但我覺得冇必要為咗一粒老鼠屎而放棄所有人嘅努力,當然處理得唔夠好嘅地方係公司出嚟講冇立場。
而排打到班歐美膠啪啪聲,先係陰啲陰啲講公司,後係上韓國音放同英文歌問題
其實都係... 真係想Hea下都唔得
姐係你認為我唔可以因為佢哋嘅歌受到痛苦而del歌
Ok love yourself 原來只係口號
明白嘅
我只係路過放低下感受,亦當係同呢團say 個bye
Thanks for your reply
我冇話過唔可以因為佢哋嘅歌受到痛苦而del歌喎,咪話因為你嘅過去同件事有關先會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞