[ARMY]防彈少年團BTS討論區(39) The best moment is yet to come!

1001 回覆
25 Like 10 Dislike
笑撚咗 我幾時出名連自己都唔知添
有理有據回應你就話人千字文
計字數你仲多過我啦阿嬸

我起碼睇咗節目知咩事
但你冇睇就當自己係jhope代言人
係咪優秀/高人一等好難講
但一定比你更加上心
喺twitter同nate啲iu fans同army都係互讚互入坑 超級和諧 無謂再爭吵啦
送你地兩句equal sign嘅歌詞:Hate'll paralyze your mind,사람 위에 사람 없고 사람 밑에 사람 없어 (沒有人上人,也沒有人下人)
一齊睇下其其嘅可愛小手手
你緊係唔知啦,留完千字文就走
講到自己入坑好耐又咪咁多採訪認屎認屁嘅老屎忽態度,呀嬸應該係你下嘛
同埋喺twitter搵到個喺RT引用彈仔好意味不明嘅相嘅thread勁撚好笑
https://twitter.com/born_aRMy_/status/1553038296317538304?t=y9JZUBT5zXcXz5PwbX0c_Q&s=19
精選:
???揀完發現全部有jm份LMAO
我都認咗自己有唔啱say曬sorry仲jer鳩我做乜
我由wings追到而家乜柒都翻煲過無數次,但如果要盲撐先叫上心嘅話咁我真係唔夠你上心
都係個句 呢到係防彈討論區
Off少少topic都可以
但當呢到有幾個絲打都出聲叫你唔好再提
你仲要再講 有冇尊重過佢哋嘅意見呢?
個個入來係想睇彈仔 唔係想睇罵戰

利申 非iu fans 我對你哋嘈緊嘅嘢並唔在意亦無意見
#895開始已經冇再講iu啦喎,而你話嘅叫唔好再提係#895打後嘅留言,請問我之後仲有講過iu咩?
仲要我最後留言已經係一日前,隔咗成日先打篇長文出嚟quote我又變咗係我提起

有無人知香港有無得買?
見到有人話7-11/circle k有
我見惠康/百佳都有
正 等陣去睇下先

一陣去睇下先
RM間屋好多藝術品
睇嘅時候好擔心佢飛副眼鏡去打爛啲花樽
竟然俾我見到三款 雖然平時唔好甜嘢都買咗支持吓
我行咗3間都係得原版
可能聽日番貨
Hobi
擔心佢副眼鏡個柄多啲
不過佢戴日常眼鏡真係好可愛 居家味勁正
靠珍哥煮飯俾佢食嘅居家好男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞