[ARMY]防彈少年團BTS討論區(39) The best moment is yet to come!

1001 回覆
25 Like 10 Dislike
係 我都留意到 是什麼玩法
Jhope 黎緊加油呀
張相唔係肥西自己up上ig架咩
係佢up不過唔知係咪佢crop, 可以有人crop完之後send俾佢up, 所以我費事一口咬定係佢crop, 總之就係估唔到原來仲有成員喺旁邊真係啞咗
應該唔會係房pd crop走珍啦,話晒珍同pd都係老友黎,成日一齊出街食飯,珍都話過淨係識房pd 同pdogg

感動
希望會似ON嗰種風格
我哋Jin係房時赫夫人
IU形象造得好好,但我好唔鍾意佢
Jeng如果佢哋下次可以一齊上去就好啦!!
why
應該好多老kpop粉都唔鍾意佢但佢洗底好成功啲歌又幾正
覺得佢係心地差但扮好嘅女人,但佢真係洗底洗得好成功
Dream high con嗰陣遲到但態度勁西
扮post錯同銀赫嘅床照,銀赫仲要冇著衫,轉個頭刪咗話大家只是朋友
跟住又話鍾意太陽,一見到太陽就面紅
應該有追過二代都麻麻地IU,因為搞完SJ搞BB
拍Broker又話姜棟元好靚仔,唔敢直視佢,會怕醜
上RM浸親定整親(係冇人逼佢嘅情況下),返去同fans扮慘等fans攻擊成個節目
好撚煩,冇講佢幾耐呀仲提住,我見好多A字頭女團啲fans提JK又話JK is crying
佢公司pr係幾勁 做到依家女solo冇對手
明明佢都係蒲開嗰啲人,但而家扮曬清純
同車銀優話自己從來唔落club同最憎講大話一樣好笑
因為palette好奇jhope嘅音樂入嚟睇下 原來呢度啲人憎IU到係圍內post明踩?

又係呢啲二代代表 唔講仲以為佢係咩二代公敵 諷刺嘅係好多二代藝人同佢關係好好 甚至表示自己係佢fans 真係行內人都冇你咁清楚啦
明踩嘅都係得我一個,我代表全個post我自己都唔知添
同埋娛樂台講親IU壞話都比人負評架啦,IU連登唔屌得架嘛,我自己唔鍾意佢又關個ost其他人乜事?
之前有個kpop爆料post講IU都有好多其他追開二代團嘅人咁講,你係咪miss咗?
利申冇話過自己係任何二代團同IU嘅fans
呢到係防彈討論區 不如專注返傾防彈啦
明白大家有唔鐘意嘅人 但係都係focus返佢哋好啲
都只係上吓節目 大家有音樂上嘅交流都幾開心吖
無必要提啲唔關事嘅野…
一開YouTube好驚喜
雖然有唔少二代fans唔鍾意IU
但不得不承認除咗IU之外冇乜女歌手夠地位
兩個頂級歌手交流音樂,係值得開心嘅事
回埋呢次 如果你想繼續講歡迎出去開post 我都係由二代開始追應該可以陪你盡情傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞