[ARMY]防彈少年團BTS討論區(39) The best moment is yet to come!

1001 回覆
25 Like 10 Dislike
病都要上水解釋 唉
好好休息呀貓貓
而啲咪皇帝唔急太監急
7個成日見成日傾大家一早知對方咩事,但總係有人會"鄧hobi唔抵"咁講嘢
見親佢買餸煮飯都覺得好man
一定勁錫另一半
老公人選第一名
Black Swan嗰陣應該好嚴重
跳舞都舉唔起手
忍到頂唔順先去做手術
划水嗰啲就真係懶,但係唔會出現喺彈仔身上
如果純粹睇宣傳訪問之類可能會覺得suga有啲cool, 但睇完BV之類一定會改觀, 我最記得係紐西蘭嗰集suga負責揸其中一架車, 途中經過一個湖(?)嘅時候坐另一架車嘅忙內line想停車到湖邊拍照, 工作人員問suga可唔可以停低落車逛下, 可能因為趕路關係suga話唔好停, 但佢聽到工作人員講原來係忙內幾個想落車, 佢即刻話「孩子們想停車?咁停啦停啦」嗰刻我覺得佢好warm
我覺得最撚無聊係有啲人check住成員生日嘅邊個成員冇喺twitter留言祝福然後乜乜物物, 點解會有人憑啲啲咁表面嘅嘢去質疑佢哋嘅關係
我諗好多阿米都係被忙內line吸引
睇完BV同跑彈反而愛上哥line
我就係其中一個
終於明點解咁多人都講yoongi marry me
記得頭幾期蜜FM都係糖做MC
雖然大哥二哥係最內向嘅成員
但成日都會take up責任去做MC同活躍氣氛
最明顯例子係17年認識的哥哥
國仔怕生到接近全場唔出聲
Hope都好靜
係大哥二哥刻意做綜藝人去搞笑
呢幾年忙內line大個仔,有晒自信同綜藝感
Sin先慢慢step down
有時候成員嘅付出要細心啲先會留意到
防彈獨特之處就係真 7個人7種個性
大家唔會夾硬營業做哂extrovert 日日講幾愛大家
如果要睇呢啲就追埋其他典型idol 啦
人哋自己都有chat group,晨早溝通哂啦
會唔會淨係用Twitter祝對方生日快樂
啊啊啊啊啊貓啊
哇好正啊
貓貓好兇好正
好型啊但一諗起本身整係諗住作曲 到而家去埋演唱會表演就覺得更加可愛
我覺得好似幾個成員都好似瘦左...
厚比勁瘦
瘦到個樣冇咁精靈...陰功
我都覺,幾個都瘦過之前同埋話冇刻意減但唔想食嘢
連登條盲反撚仲話佢哋變到好肥,未見過現役idol成個中年油膩大叔咁
聽到佢哋話唔想食野真係心痛...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞