【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
你地入歐洲ser唔會爆ping?我成250ping 喎

Hkbn 1000mb都成300ping

我netvigator 300mb
之前係咪有香港mod

部P系雞好似冇繼續更新

想問下邊到有得Dn
之前係咪有香港mod

部P系雞好似冇繼續更新

想問下邊到有得Dn

P雞乸
https://ets2.lt/en/scania-p-modifications-v1-3-for-ets2-version-1-27-by-gt-mike-and-nazgul/
從10個不同國家送貨去法國 (由法國送出都得)
要係External Contract
有旗仔送
10月1日Deadline
http://blog.scssoft.com/2017/08/trade-connections-france.html?m=1
屋企部mac 太舊彈game
係咪要買番部pc玩

準備入t300rs gt
啱啱玩個地圖點我行條細路斜到行80衝上去都上唔到碌返落黎
唔好意思,想問吓呢度有冇人會/諗住放 G27/G29 full set?
有無人解緊個任,search極external contact都仲係果幾個國家,依家先解左5個,係咪我long distance個技無升所致
近照一張
有無人解緊個任,search極external contact都仲係果幾個國家,依家先解左5個,係咪我long distance個技無升所致

我係四圍飛由終點國家跑返去法國
不妨試下飛架車去其他比較遠既國家睇下有無contract運返法國
我想問係咪只係得網上任務先可以解到任務
我想問係咪只係得網上任務先可以解到任務

留明
以前玩過
屋企得個logitech driving force gt
近排再度愛上Scania T系
最想揸到既環境就係呢種
對面有架雀巢車

過吊橋

有車軸重量限制

轉個彎落碼頭搭船

有冇巴打知MP 2節貨係點出
有冇巴打知MP 2節貨係點出

只限北歐地區
大家用緊咩底盤?
用緊6X2好飄
大家用緊咩底盤?
用緊6X2好飄

我 R雞同volvo都係用8X4
Daf冇8X4所以用4X2
大家用緊咩底盤?
用緊6X2好飄

MAN加4x2 溜冰般享受
以前唔鍾意成日要入油貪佢油缸大用4x2
而家玩慣左重貨 多數買車或者改車都將佢變6x4
大家用緊咩底盤?
用緊6X2好飄

係咪個數大d穩陣d?
大家用緊咩底盤?
用緊6X2好飄

係咪個數大d穩陣d?

我覺得睇隻櫃多D囉
我自己架680匹男人成日15x跑公路都唔覺難控

新promod北歐好靚
新promod 唔錯, 連原map佢地都rebuild過, 好靚
但機慢要load好耐, 我都係間中玩下MP多

MP晚上爆server時真係好正, 依個維修站出口痴晒線,
近排好似好小見香港人, 大陸大把, 台灣間中見到

整多個, 死亡T路口, 玩塞死必去

online先有得渣私家車?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞