【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
係邊裝multiplayer mod
summer sale好平
點解我用tgt隻game冇反應
油門同轉灣都冇反應
本身Windows入面有冇反應?
TGT好似有兩個模式 較岩未
請問點解我當唔踩油既時候
速度會跌得咁快既
個種快法就好似重Brake咁
但係我冇踩到任何野
有冇咩車軸推薦?
同埋12 speeds 同 12+2 speeds有咩分別
感激
冇踩野
但係個brake玩其他車game係冇問題
重新較正一次?
呢張圖顯示你踩盡左個brake (黃色條bar)
你係咪開左combined pedal
亦都可能係你個嘢壞左啊
有reset過
都係咁
冇開combined pedal
Solved
唔知點解我開個新save番番去就搞掂左
唔該哂樓上咁多位巴打

變左巴膠
呢個mod幾好玩
咩mod嚟
睇你想接咩job 通常軸距愈短 例如6x2舉後軸, 4x2, 轉彎會愈靈活
而長車軸例如8x4就會用黎車重野
另外多軸驅動例如6x4 long, 8x4 就會用黎行啲唔平嘅路 (試過用架中軸驅動嘅剷左上壆卡住左郁唔到
12+2有多兩個波 c1 c2
C係crawler 加力波 車重野斜路起步用 好撚好力 不過如果冇special transport 或者heavy transport dlc其實就冇乜用
https://ets2.lt/en/bus-station-for-1-31-update/
呢個mod比你接客job
小心始終隻game係車貨櫃 你上客嘅時候有機會撞到啲睇唔到嘅嘢 玩過就會明我意思

巴士mod就周街都係
我自己用緊呢個
http://sharemods.com/y94l7et2vlrf/pasajeros_v1.scs.html
不過架車好撚長 個站又窄 要扭好多手軚
感激
想問下點入C1 C2波?平時都只係去到12波
要睇你setting 同埋用緊咩黎揸
想問點入隊
lv63,成日有班hkg撚,之後閘/推鳩佢地
成日見*
香港嗰地圖係咪夭折咗?
有冇啲咩graphics mod 推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞