【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike

Ets2mp已經更新到1.28.1.3 更新番ets2就冇事

我已經成個game重裝,個mp都重裝
仍然唔得

係咪mp條路徑裝錯o左?

試左裝MP落個steam個folder都唔得
啱啱拎返出嚟
渣咗半個task已經唔想郁
啱啱買左DAF同米芝連dlc
玩MP用新買既野就彈game

應該係DAF個DLC未支持都唔出奇
之前米芝連dlc未支持個時都係咁

DAF Tuning Pack由第一日MP上1.28已經support
有咩ai mod推薦
次次入迴旋處啲ai都唔讓
比佢地撞到飛起

DAF Tuning Pack由第一日MP上1.28已經support

發現原來係daf euro6 facelift會彈game
有咩ai mod推薦
比佢地撞到飛起

用緊呢個其實幾好
只係轉彎慢D, 但係反應同車流算係幾真實

https://ets2.lt/en/realistic-traffic-v-4-0-by-rockeropasiempre-for-1-28-xx/

發現原來係daf euro6 facelift會彈game

原裝車都彈
想問下而家玩online 係咪有得揸私家車?係點買
想問下而家玩online 係咪有得揸私家車?係點買

是但去其中一個truck dealer 都會有得買私家車
有咩ai mod推薦
比佢地撞到飛起

用緊呢個其實幾好

https://ets2.lt/en/realistic-traffic-v-4-0-by-rockeropasiempre-for-1-28-xx/

始終無一個ai mod識得merge入公路
成條隊停係度等左幾粒鐘都入唔到100km/h既車流
有咩ai mod推薦
比佢地撞到飛起

用緊呢個其實幾好

始終無一個ai mod識得merge入公路
成條隊停係度等左幾粒鐘都入唔到100km/h既車流

我用緊呢個塞車mod
https://ets2.lt/en/more-ai-traffic-2/
因為超級車多 當三收二或者支路匯入兩條線都會塞死 然後一左一右 至正線二匯入線一 模式匯入 秩序良好

大膽嘅bro可以挑戰下其實係享受下塞車嘅樂趣
成日飛住去 超速多過食飯
終於開到MP
但唔知點解最高速得90KM/H
終於開到MP

o係設定個度 解除車速制限
終於開到MP

o係設定個度 解除車速制限

已經閂左都係唔得
利申單機都係
利申單機都係

歐一ser會限速 歐二同歐三就唔會
利申單機都係

歐一ser會限速 歐二同歐三就唔會

正解
Euro2 ser 3500個位但晚晚都爆棚
隊都排唔到
不如加到5000個人玩
American Truck Simulator 係humble bundle入左包
當買American Truck Simulator送6隻game

https://www.humblebundle.com/jumbo-bundle-9
你地入歐洲ser唔會爆ping?我成250ping 喎
隊都排唔到
不如加到5000個人玩

仲加會lag到仆街
隊都排唔到
不如加到5000個人玩

仲加會lag到仆街

較到中低畫質同埋限30fps 先唔lag
而家個rc有幾多人
每晚幾多人一齊出車?
你地入歐洲ser唔會爆ping?我成250ping 喎

Hkbn 1000mb都成300ping
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞