【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
泊車教學 :http://www.youtube.com/watch?v=sZvaOTnT0H4

(感謝巴打"最愛敷肩" 提供)

自訂車牌: https://www.youtube.com/watch?v=trY16Tr2KLY
準備買留名
新手lm
而家有特價?
而家有特價?

steam有745%off
係咪晚晚都有團架?得閒入黎遊下車河
軚盤係咪買G27最抵屌?

睇你有幾多budget la,千零蚊G27應該都叫好抵,G29就不了
有無人有用promod, 加埋rusmap個地圖係咪一定對唔齊d路
點解香港ser好似永遠都係offline?係我問題定係點
係咪晚晚都有團架?得閒入黎遊下車河

有人想開就會開

睇你有幾多budget la,千零蚊G27應該都叫好抵,G29就不了

但係有可能無貨
點解香港ser好似永遠都係offline?係我問題定係點

應該無開
多數玩eu2
新po屌屌佢
留返個名先

但係有可能無貨

無貨就買T300RS,兩個世界黎

但係有可能無貨

如果只玩自動波,T300rs夠晒玩
或者之後再慢慢加棍波同換踏版

但係有可能無貨

如果買gt edition其實腳掣都可以唔換
利申:我都岩岩換左T300rs,不過我玩賽車,遲d會加波棍,換軚環同加手剎

但係有可能無貨

利申:我都岩岩換左T300rs,不過我玩賽車,遲d會加波棍,換軚環同加手剎

呢個好似好大工程
不過如果只做貨櫃佬應該唔洗諗飄入彎
rc已申

但係有可能無貨

呢個好似好大工程
不過如果只做貨櫃佬應該唔洗諗飄入彎

手剎有現成可以買到架,有隻Fanatec Clubsport Handbrake,不過貨櫃佬應該無用,我係用黎打assetto corsa
rc已申

歡迎
最近steam sales想入手
但係如果淨買game而唔買DLC
會唔會好少嘢玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞