【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
買完GAME都開唔到

why?
買完GAME都開唔到

why?

係咁彈
買完GAME都開唔到

why?

係咁彈

我指買完意大利個DLC
買完GAME都開唔到

why?

係咁彈

我指買完意大利個DLC

disable晒啲mod
檢查檔案完整性
有無人用意大利DLC update promod 2.25之後load game要成10幾分鐘
已經用緊SSD
買完GAME都開唔到

why?

係咁彈

我指買完意大利個DLC

disable晒啲mod
檢查檔案完整性

冇用mod
有無人用意大利DLC update promod 2.25之後load game要成10幾分鐘
已經用緊SSD

我第一次load到條bar七成就卡 重開steam再黎就ok了
已經用緊SSD

我第一次load到條bar七成就卡 重開steam再黎就ok了

重開steam都無用 我次次都係咁
一開頭仲以為佢卡住load唔到 點知再等耐啲就入到
如果有埋Cyprus 就好
冇記錯 Cyprus 好似都係右軚

不過好遠 一定要搞埋土耳其 巴爾幹個啲
玩緊單人 想知道其實員工部車洗唔洗Upgrade下 比左以前部廢車佢 佢一日先搵得個$1500 草黎草去都草唔到錢

有冇人知佢個控制軸模式係咩黎
又反轉中心
中心
之類咁
我用手制玩
下星期有 oversize cargo dlc
有開路車

又要俾錢

想問下係唔係解壓個個v225 test rar 之後復制去貨車個mod就得?

求裝左promods既巴打 解答
下星期有 oversize cargo dlc
有開路車

又要俾錢

shut up and take my money
原來promod啲道路設計正咁多

你發現得太遲了

想問下係唔係解壓個個v225 test rar 之後復制去貨車個mod就得?

Test rar 好似無用

用winrar直接解壓幾個.7z 執晒幾個.scs放入mod先啱
記得入game要activate晒佢地 同埋有次序要跟

Test rar 好似無用

用winrar直接解壓幾個.7z 執晒幾個.scs放入mod先啱
記得入game要activate晒佢地 同埋有次序要跟

唔該巴打 我成功左

個地圖大左勁多
2年無玩, rc變左死城?次次入去得3,4條友係到
再問 有冇巴打有仲用到既電台mod

無用mod 不過淨係得香港電台

無用mod 不過淨係得香港電台

881903好似冇得聽
好似得香港電台聽得
冇用MOD
純改代碼
重運進行中

1.30買scania新車就彈game,點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞