【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
其實點解我會drop fps
60一跌跌到好穩定既30...
玩一陣又會升番

入左城市

應該唔關背景事
頭兩日一啲問題都冇
而家esc 再出番去就會30 fps
其實點解我會drop fps
60一跌跌到好穩定既30...
玩一陣又會升番

入左城市

應該唔關背景事
頭兩日一啲問題都冇
而家esc 再出番去就會30 fps

夜晚同入左高速會60
入左城市fps會低
multi一搭船就crash係咩玩法
玩左幾年單機 尋晚開新profile玩multi
英法過海既job無可能0% damage完成
啲私家車可以閘停貨車然後無停繼續行
琴晚渣渣下變左玩off-road russian map D路巨伏 @.@

琴晚渣渣下變左玩off-road russian map D路巨伏 @.@

Russia邊頭?
multi一搭船就crash係咩玩法
我都係

Russia邊頭?

我今日開返個map睇 係Kholm 至Ostashkov
玩完mp
個profile把total gametime spent由幾個星期變左3000幾日
玩完mp
個profile既total gametime spent由幾個星期變左3000幾日
想問下邊個DLC 抵買?
想問下邊個DLC 抵買?

地圖dlc,唔洗諗一定要買
heavy cargo dlc都係,high power cargo冇所謂
paint job同埋cabin accessories可有可無,個人喜歡
其他dlc唔知
有無人用grime個paris rebuild mod
好靚

留個名先
8月尾旅行完留黎john大家一齊玩
Multiplayer個duisburg痴撚線
個個迫住出workshop啲車彈黎彈去
入去城市條路塞個幾鐘先入到去
好靚

Here
但係成日送貨都唔經Paris,所以唔知rebuild咗係咩樣
好靚

但係成日送貨都唔經Paris,所以唔知rebuild咗係咩樣

用開promods, 相信難以兼容?
好靚

我用緊promod+paris rebuild
100%兼容
好靚

我用緊promod+paris rebuild
100%兼容

!!! 今晚放工即down
申請左rc
想問game 個save 有無得過落第二部機

Multiplayer個duisburg痴撚線
個個迫住出workshop啲車彈黎彈去
入去城市條路塞個幾鐘先入到去

入城比人撞
出城塞到死
越玩越lag
明明一開始玩較到最高畫質都好順

我都係

以為係mod問題
點知唔係
依家將個setting較到high 係城市到行都有啲lag

我都覺,以前玩都keep住5,60 fps
近排玩返成日跌到落40頭
但都係同一個setting同一張卡

我仲以為係得我係咁

我都係囉 搞到冇乜心機玩

same
今日終於搵到解決方法
試下用opengl 64bit開
用左之後fps keep到54以上
大部份時間60-80
發現原來用dx開啲fps會跌得好勁(隻game default用dx version)
利申 gtx 960 有用Promods
越玩越lag
明明一開始玩較到最高畫質都好順

我都係

以為係mod問題
點知唔係
依家將個setting較到high 係城市到行都有啲lag

我都覺,以前玩都keep住5,60 fps
近排玩返成日跌到落40頭
但都係同一個setting同一張卡

我仲以為係得我係咁

我都係囉 搞到冇乜心機玩

same
今日終於搵到解決方法
試下用opengl 64bit開
用左之後fps keep到54以上
大部份時間60-80
發現原來用dx開啲fps會跌得好勁(隻game default用dx version)
利申 gtx 960 有用Promods

我960反而directx 順過opengl
利申 win 10
係咪所有車都限90
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞