【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
CD Road 預咗架啦

bus simulator 18 好似出左,見d youtuber 玩緊
有冇巴打會買
想問玩project japan, 係咪一定要開個新profile, set左 個mod先得? 唔可以用down D unlimited money save代替?
要由0蚊開始玩.. 但我想即刻有fuso 揸... 除左用cheat engine, 有無其他方法? THX
就係怕左呢d痴線佬 我兩年黎都未玩過mp
1. 係一定要開新profile
2. 可以裝d 快速賺錢既mod, 玩一兩鋪夠錢買車
同埋暫時日本個地圖好細,真係走一兩轉就大把錢
等 steam
有冇話幾錢?太貴遲啲先
D畫質好膠 不了不了
膠咩? 我又唔覺得喎 反而覺得似Fernbus Simulator
畫質麻麻地啵 只係好手機版個啲少少
要俾錢買simulation bus 2018既話 不如裝巴士mod玩好過https://youtu.be/ayixkqcNjVc
有裝過,揸住架巴士on居居周圍行唔知做乜
之前scs講過整euro coach simulator, 依家冇晒聲氣
始終ets2啲操控係最正
但係睇住啲車炒晒上天好好笑
生活有壓力想發洩下就會玩mp周圍撞鳩人
想認真駕駛就會玩單機promod

MP唔歡迎你 走
原來係你條pk撞到我反車
好耐無玩 最近玩返
MP 架私家車鎖左150KM/H?
想問香港電台 31 33 35 係咪播唔到?
(我記得之前播到)
點解我覺得mp好似仲單機過single player 咁
Btw仲有冇人玩
夜晚喺eu 2 ser Calais 玩左一陣
多人到仆街
俾人特登撞
仲有班唔睇鏡 亂爬頭
去整車嗰度啲車多到由18x fps 跌到30
Btw hk ser係咪唔會開
同埋仲有冇巴打一齊玩
上youtube睇咩idiots on the road

一半係D痴線佬亂爬頭 一半就係個片主跟車太貼 炒埋一碟
想問下單機mode係咪都可以裝MOD渣私家車? 私家車就係個城9行無任接?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞