【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
點解車頂燈同鬼面罩前面啲燈唔識著
點解車頂燈同鬼面罩前面啲燈唔識著

要禁F4 SET 番
push 新手

有冇d貨車mod 渣耐左拖頭好悶

你指9噸個d??

係呀
唔裝mod 淨係渣MP路過
利申18wos 開始玩

你指9噸個d??

係呀

FMX

你指9噸個d??

係呀

FMX

係邊down

你指9噸個d??

係呀

FMX

係邊down

試下得唔得
https://www.worldofmods.com/euro-truck-simulator-2/cars/28699-volvo-fmx-meiller-kipper.html
諗住買g29
係steam買埋呢隻game
G29係咪做到晒所有動作?(打燈、水潑)
另外想問下mod同dlc既分別
Mod 主要改啲咩?
Dlc係咪steam dl完就用得
諗住買g29
Mod 主要改啲咩?

Dlc d地圖
係咪入同一隻game
可以行遠啲咁解?
即係原本game咁多個city + dlc city
定係只可以係dlc 入面啲city兜?
諗住買g29
Mod 主要改啲咩?

Dlc d地圖
係咪入同一隻game
可以行遠啲咁解?
即係原本game咁多個city + dlc city
定係只可以係dlc 入面啲city兜?

會擴展隻Game 既圖 加埋櫃
諗住買g29
Mod 主要改啲咩?

G29 可以搞掂曬架啦
Mod 就係改左現有Game 入面或某DLC 既樣 而其他人睇唔到
DLC 就係額外加上去既模組 同埋 其他有呢隻DLC既人會見到

Sorry for 1999
好想買g29加oculus rift黎玩
一定好似真係揸緊架大貨車咁
諗住買g29
Mod 主要改啲咩?

G29 可以搞掂曬架啦
Mod 就係改左現有Game 入面或某DLC 既樣 而其他人睇唔到
DLC 就係額外加上去既模組 同埋 其他有呢隻DLC既人會見到

本身啲車應該唔洗mod? 雞 man benz
其實mod 係咪添加左好多樂趣?
以前玩18wos冇靚車又好快悶
買左90蚊bundle + heavy cargo + painting 咁
夠唔夠玩?
爬文見你地都會裝promod rusmap
諗住買g29
Mod 主要改啲咩?

G29 可以搞掂曬架啦

本身啲車應該唔洗mod? 雞 man benz
其實mod 係咪添加左好多樂趣?
以前玩18wos冇靚車又好快悶
買左90蚊bundle + heavy cargo + painting 咁
夠唔夠玩?
爬文見你地都會裝promod rusmap

玩住原裝先
玩耐啲先玩mod都得
啲mod ai車整得勁detail

想問有冇巴打知點解會咁
通常係日間 經過啲路口先會出現啲銀色閃光
留名
成個月無ON過隻GAME

想問有冇巴打知點解會咁
通常係日間 經過啲路口先會出現啲銀色閃光

Graphic card/driver有問題?
再唔係重裝隻game
我岩岩開始係德國
所以先左駕?去到英國接job識轉番?
同埋d dlc 點知自己用緊
Installed=用緊?
呢隻game一開始係咪做freelancer係咁渣人地架車儲錢

我有用oculus rift dk2
顯卡我諗要1060先夠
不過其實唔係好清,連錶版都睇唔清
至於G29.... 不如買g27 or T300rs la
我岩岩開始係德國
所以先左駕?去到英國接job識轉番?
同埋d dlc 點知自己用緊
Installed=用緊?
呢隻game一開始係咪做freelancer係咁渣人地架車儲錢

左右駕要自已去維修商店買

我有用oculus rift dk2
顯卡我諗要1060先夠
不過其實唔係好清,連錶版都睇唔清
至於G29.... 不如買g27 or T300rs la

想問下邊個軚盤有包埋極力子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞