【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
跟住steam個方法去backup & restore隻game讀唔返個舊profile要我開新profile再玩過,有冇巴打知點搞 ,玩咗200+個鐘
唔記得玩個event
我個400hr save, update完最新dlc同pro mod 就load唔到了
ets2新手儲緊錢想買車
有無邊個牌子或者邊架車最好揸
同埋邊架車啲engine聲會靚啲大聲啲
Volvo 車馬力最大
聲就用mod啦 咩聲都有
牌子就睇個人喜好 最多DLC嘢改就scania 同DAF
但太多波段 好煩
邊隻mod好用
我見好多sound mod 啲聲都唔太得
上YouTube search ETS 2 engine sound mod慢慢揀
有無人用realistic graphic mod
日出同黃昏成日唔識轉skybox
搞到天光個天仲係黑色
入夜個天仲係藍天白雲
宜家steam特價呀, 想玩快D買呀
買晒地圖既DLC加係遠古時代買落既original game 有排玩lu
set做自動波
但起圍真係佢最快 ,咁嘅馬力,車價都係咁平
同埋佢同scania個interior係比較像真,冇咁膠
利申:3個garage,十幾部車入面得兩部唔係Scania或Volvo
有無巴打試過係淘寶買DLC而用到架?
其實你請番黎既司機用咩車係無分別
我知
我個人鐘意間唔中換車揸,所以其他車都買晒自己鍾意揸嘅
揸到個里數高哂
里數高好似唔太影響trade in價
揸得耐唔啱睇咪換車囉
咪放係度law, trade in蝕水, 係呢個game 新車同舊車既performance係一樣
呢度有巴打係

不過唔係我 未夠牌
大家係呢個game入面架車開幾快?

我係開慢車既人, 只係開到70km/h
C-D 35kmh拉龍
公路盡踩150
單機17x
咁都唔炒車, 高手
成日想行80km/h 但發現前面一有事故, 係停唔切, 所以開70算
周不時都會load save
但好多時都會寧願自炒都唔會掂到人
廢事比人report
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞