【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
架男人巴膠黎既
可以試下每星期攪一兩次
而家online版私家車接job係咪有bug?
接左幾單露營車.完全架接唔到
其實個群唔知點解有好多巴膠入咗來

我會叫佢節制下
最重要嘅係
想玩就入tg grp問 時不時都有人玩
只不過呢排群主忙先比較少搞聚
群主去左玩車坑
你好有咩幫到你?
群主咪我來
安達有車坑咩

多謝今晚7位巴打支持
新手想玩,係咪收套2手G27 比較抵
最近買左g29加棍發覺難渣到仆街
次次上到12波但係前面收費站既話九成停唔切
係咪一定要落左波先停到車

2手唔跟架$1000內搞得掂

落波其實係有個engine brake嘅效果可以幫手剎停部車
如果識heel and toe嘅話可以剎得仲快

不過棍嘅話揸6波好似會方便少少

是日CD

新手想入坑一問 有咩dlc買得過?
同埋multiplayer mode係可以隨時入?
1. 有咩DLC買得過
Map booster Bundle $128.35
包Going East, 意大利, 法國, 北歐
新出嘅Baltic Sea可以唔買著 除非好想玩俄佬路
Cabin Accessories
想改車嘅話可以買埋Mighty Griffin/DAF Tuning/Wheel Tuning Pack
另外可以買埋High Power Cargo同Krone DLC
唔想用假牌子車胎嘅可以買埋Michellin

2. Multiplayer 係咪可以隨時入?
係 MP Server 24小時開放
最新promod version相唔相容到個新DLC?
唔該哂巴打 我諗買左d地圖dlc先

不過好似要搞搞個mod load order
Map嘅話優先處理咗意大利同北歐先

期待巴打入來tg group約下戰
已買 好好玩
瘋狂炒車

btw想問下個mouse點樣可以郁快d 搵唔到..
click野好慢
新人
D鬼佬揸車冇距離感 cut線成日撞埋黎搞到炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞